• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

  Traprenovatie Drachten

  Vergelijk 213 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Drachten

  Open trap dubbelzijdig bedekken, boven 2 stootborden

  Wimerts, Drachten

  Het gaat om twee open trappen, een met twee draaien en een met één draai. Zowel de treden moeten wor

  Hunze, Drachten

  Het betreft een gesloten trap van 12 treden. Met 2draaien. In het hele huis ligt laminaat, vandaar d

  De Dobbe, Drachten

  Traprenovatie offerte

  Trappen opnieuw bekleden

  Oude trappen oplappen kan een tijdrovend karwei zijn. Ook schuren, zandstralen en giftige verf verwijderen kun je beter overlaten aan een vakman. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een traprenovatie. Via het Slimster-netwerk kun je eenvoudig de specialisten uit Drachten en omgeving vergelijken. De bij ons aangesloten trapbekleding experts kunnen alle soorten trappen renoveren en bekleden, compleet naar jouw wens. Vraag direct gratis offertes aan en vind eenvoudig de beste vakman voor jouw opdracht!

  Trap renoveren in Drachten

  Een hele nieuwe trap laten plaatsen kan veel kosten met zich meebrengen. Een traprenovatie is vaak een stuk goedkoper en bovendien binnen een dag gerealiseerd. De meest gebruikte methode om een trap te vernieuwen is door de bestaande treden te vernieuwen door overzettreden. Deze zijn in allerlei traprenovatie materialen en kleuren verkrijgbaar. Denk hierbij aan hout, laminaat, eiken of tapijt en vloerbedekking. De specialist in Drachten kan je hier uitgebreid advies over geven.

  Bespaar tot 45% op jouw traprenovatie in Drachten

  Traprenovatie Drachten voor de laagste prijs

  Deskundig advies en een duidelijk overzicht van de prijzen zijn belangrijk. Via Slimster kom je eenvoudig in contact met de meest betrouwbare traprenovatie specialisten uit regio Drachten. Vul het offerteformulier in en ontvang tot 4 gratis offertes. Deze kun je vergelijken om vervolgens de vakman met de scherpste aanbieding te selecteren. Laat jouw trap renoveren en bespaar tot wel 45 procent op de totale kosten van nieuwe trapbekleding!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Drachten

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal