• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Raalte

  Vergelijk 213 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Raalte

  12 treden (aanwezig), 12 stootborden (te plaatsen) Vraag: open zoldertrap dichtmaken en bekleden

  Mettingenlaan, Raalte

  Het betreft een gesloten trap. Afhankelijk van de kosten besluiten wij of de zijkanten ook mee genom

  Rudolf van Diepholtstraat, Deventer

  Trap met hoek Open trap met halve draai opnieuw laten bekleden. Huidige staat is goed, alle delen(

  De Haarmansenk, Schalkhaar

  Traprenovatie offerte

  Trap renoveren Raalte

  Een oude trap, met veel slijtage plekken, kan onveilige situaties veroorzaaken. Voorkom ongelukken met een goede traprenovatie! Ook in Raalte en omgeving zijn de trapbekleding specialisten van Slimster actief. Ze kunnen jouw trappen renoveren en bekleden, compleet naar jouw wens. De bij ons aangesloten bedrijven werken met traprenovatie materialen van de hoogste kwaliteit. Bovendien kun je door gratis offertes aan te vragen aanzienlijk besparen op de kosten voor jouw opdracht!

  Materialen voor jouw traprenovatie

  Welke uitstraling wil je creëren in jouw huis? Deze vraag heeft veel invloed op het materiaal dat je kiest voor jouw nieuwe trapbekleding. Zo kun je gaan voor hout of laminaat om een authentieke sfeer te waarborgen. Voor een warmere uitstraling kun je kiezen voor trap stofferen met tapijt. Dit is bovendien een goedkopere optie en biedt veel kleuren, dessins en opties.

  Extra trapbekleding opties

  Natuurlijk kun je ook kiezen voor extra opties om de afwerking van jouw traprenovatie compleet te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie balustrade of nieuwe trapwangen? Voor extra veiligheid kun je trapverlichting in de traptreden laten plaatsen. Zo zie je ook in het donker precies waar je loopt. Een veilige trap is immers van groot belang in jouw woning!

  Goedkope traprenovatie in Raalte?

  Besparen op traprenovatie Raalte

  Is jouw trap toe aan een flinke opknapbeurt? Via Slimster kun je de beste traprenovatie specialisten uit de regio Raalte vergelijken. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk deze op prijzen én kwaliteit. Kies de vakman met de scherpste aanbieding die jouw trap mag renoveren. Met ons offertesysteem kun je tot wel 45 procent besparen op de totale kosten voor jouw opdracht!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Raalte

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal