• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 137.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Vriezenveen

Vergelijk 177 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Vriezenveen

Ik wil graag een gesloten trap laten bekleden. Het gaat om 15 traptreden. Het is een houten trap in

Van der Sluisstraat, Bergentheim

dichte trap met 12 treden,stootborden en wangen. de overloop in zelfde kleur als trap.

Boterbloem, Hardenberg

Zoldertrap met 1 kwartdraai Ook bekleden met laminaat evt een prijsofferte van

De Ral, Almelo

Traprenovatie offerte

Trap renoveren in Vriezenveen

Ook in het noorden van Twente heeft Slimster specialisten die jouw trap renoveren. Of dit nu een prachtige boerderij is of een rijtjeshuis, voor onze specialist maakt het niet uit. De trap neemt in elk huis een prominente plaats in. Daarom is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Door een nieuw uitziende trap behoudt je huis een frisse uitstraling. Dus heeft jouw trap slijtageplaatsen? Dan is het een goed idee om de trap te laten renoveren. Een trap renoverne of opnieuw bekleden vergroot de veiligheid. Benieuwd naar alle kosten en mogelijkheden voor een traprenovatie in Vriezenveen? Vraag nu gratis offertes aan via Slimster en vergelijk!

Traprenovatie materialen

De bij Slimster aangesloten traprenovatie specialisten in Vriezenveen en omgeving werken enkel met de hoogste kwaliteit materialen. Voor ieder type trap zijn diverse materialen, kleuren en dessins mogelijk. Zo kun je kiezen voor een eiken traprenovatie, of ga je toch liever voor trapbekleding met tapijt? Weet je niet zeker welk traprenovatie materiaal het best past bij jouw woning? Laat je adviseren door onze ervaren vakmannen in een vrijblijvend adviesgesprek!

Vind de beste specialist voor jouw traprenovatie

Besparen op traprenovatie Vriezenveen

Ben jij woonachtig in regio Vriezenveen en zoek je de beste traprenovatie specialist? Slimster helpt je graag op weg! Door ons offertesysteem kun je eenvoudig verschillende trapbekleding bedrijven vergelijken. Vraag direct de gratis offertes aan en vergelijk deze op prijs én kwaliteit. Selecteer de vakman met de beste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden. Je kunt met ons systeem wel 45% besparen op de totale kosten voor jouw opdracht!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Vriezenveen

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal