• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Hengelo

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Hengelo

  Er zit nu nog tapijt gelijmd op de treden en aan weerszijden van de treden, dit dient tevens verwijd

  Twekkelerweg, Hengelo

  Trap met hoek Graag een offerte cq. inschatting voor 1x Gesloten trap met bovenkwart (BG-1V) trede

  Parijsstraat, Hengelo

  15 treden dichte trap prijs met stootplaten Bouwjaar huis 2010

  Karel Appelstraat, Hengelo

  Traprenovatie offerte

  Trap bekleden Hengelo

  Ook in de regio Twente zijn verschillende traprenovatie bedrijven uit het netwerk van Slimster actief. Woon jij in Hengelo en wil je een trap renoveren of bekleden? Dan ben je bij ons aan het goede adres. De bij ons aangesloten trapbekleding specialisten kunnen alle soorten trappen renoveren, op basis van jouw wensen en woonsituatie. Zo kun je een dichte trap opnieuw bekleden of een spiltrap compleet renoveren. Je kunt kiezen uit diverse traprenovatie materialen, zoals hout, PVC, staal of tapijt. Via Slimster vind je altijd de laagste prijs!

  Trap renoveren naar jouw wens

  Bij een traprenovatie is het belangrijk om jouw wensen te bespreken met de vakman. Op basis van jouw input kan de expert de juiste adviezen geven. Niet alleen qua materialen, maar ook voor de afwerkingsopties. Zo kun je de stootborden aanpakken of kiezen voor nieuwe, stevige trapleuningen. Zo geef je jouw woning niet alleen een nieuwe uitstraling. Je verhoogt ook nog eens de veiligheid van jouw gerenoveerde trappen. Benieuwd naar alle kosten en mogelijkheden voor trapbekleding? Laat je vrijblijvend adviseren door de specialisten van Slimster in Hengelo.

  Besparen op jouw traprenovatie in Hengelo?

  Beste deal voor traprenovatie Hengelo

  Beginnen jouw trappen mankementen te vertonen en wil je de trap renoveren? Laat deze klus over aan een ervaren en betrouwbare traprenovatie specialist uit Hengelo of omgeving. Via Slimster kun je gratis offertes aanvragen en deze vergelijken op prijzen én kwaliteit. Selecteer de trapbekleding expert met de scherpste aanbieding en geniet binnen 1 dag van jouw opnieuw beklede trap. Bij ons kun je flink besparen op de prijs voor jouw opdracht!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Hengelo

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal