• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 199.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Traprenovatie Haaksbergen

Vergelijk 209 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Haaksbergen

Open trap naar zolder 13 treden willen we graag dicht laten maken.

Brem, Haaksbergen

Dichte rechte trap met een plateau hoek90 en 2treden

Alsteedseweg, Haaksbergen

Dichte trap met 12 treden naar 1e verdieping. En eventueel 2e trap dicht ook 12 treden naar 2e ver

Madelief, Haaksbergen

Traprenovatie offerte

Trap laten bekleden in Haaksbergen

Een traprenovatie klinkt duur, maar wordt dankzij het slimme offertesysteem van Slimster voor veel mensen een haalbare opgave. Ook in de regio Haaksbergen hebben wij een aantal specialisten geselecteerd die op verzoek een zeer gunstige offerte uitbrengen. Zo vind je eenvoudig de beste prijs voor trapbekleding in Overijssel. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen de trap renoveren, compleet naar jouw wens en smaak!

De mogelijkheden bij een traprenovatie

Het kan zijn dat jouw gehele trap moet worden gerenoveerd of slechts bepaalde onderdelen, zoals de trapleuning, de treden, bekleding of trapwangen. Als de trappen nog veilig zijn kun je kiezen voor trap bekleden. Dit is goedkoper dan een complete renovatie, maar zorgt wel voor een nieuwe look. Begint de trap onveilig te worden? Dan kun je beter gaan voor een complete traprenovatie, waarbij je kunt kiezen voor o.a. eikenhout, laminaat en PVC. Wil je meer weten over alle materialen en traprenovatie opties? In een vrijblijvend adviesgesprek kan de vakman alles uitleggen en kom je samen tot de beste keus!

Goedkope traprenovatie in Haaksbergen

Beste deal voor trapbekleding Haaksbergen

Ook in het zuidelijke deel van Twente zijn de specialisten van Slimster actief. Woon jij in Haaksbergen en wil je jouw trap renoveren? Vraag direct gratis traprenovatie offertes aan en vergelijk regionale bedrijven op prijzen én kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de beste aanbieding en laat jouw trap bekleden. Door ons offertesysteem kun je tot wel 45 procent besparen op de totale kosten voor jouw trapbekleding!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Haaksbergen

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal