• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

  Traprenovatie Rheden

  Vergelijk 213 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Rheden

  De overloop moet met het zelfde materiaal bekleed worden. Afmeting 1meter breed 4 mt lang. 17 trap t

  Groenestraat, Rheden

  Trap met hoek Totaal 2 trappen van 15 treden waarvan er een de stootborden geplaatst moeten worden

  Kareel, Rheden

  Het betreft een houten trap die we zelf zouden schoon/verfklaar maken. De trap zal dan roomwit gever

  Arnhemseweg, Rheden

  Traprenovatie offerte

  Laat jouw trap renoveren in Rheden

  Langs elke snelweg hebben we specialisten dus ook de A348 bij Rheden. Jouw trap laten renoveren in Rheden met lokale specialisten is makkelijk en snel geregeld via Slimster. De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten kunnen ieder soort trap renoveren, compleet naar jouw wens. In een vrijblijvend adviesgesprek geeft de vakman advies over trapbekleding materialen, kleuren en extra opties. Vraag direct gratis offertes aan en bespaar op de kosten van jouw traprenovaties!

  Trap laten bekleden

  Je kunt jouw trap bekleden met halve manen, tapijt en vloerbedekking. Door slim gebruik te maken van de halve manen kun je een piano uitstraling creëren of juist voor een strak ontwerp gaan. Voor het tapijt en de vloerbedekking zijn zeer verschillende kleuren en motieven beschikbaar.

  Niet alleen het uiterlijk van de trap wordt tijdens de traprenovatie verbeterd door de bekleding. De trap wordt door het trap renoveren ook veiliger. Door de tapijt trapbekleding of vloerbedekking verklein je de kans dat je uitglijdt op de trap.

  Besparen op jouw traprenovatie in Rheden?

  Materialen voor traprenovatie

  Wil je een moderne strakke trap? Dat kan geregeld worden met eikenhout, laminaat en pvc. Er zijn verschillende houtsoorten waaruit je kunt kiezen, zodat jouw trap een unieke uitstraling heeft na het trap renoveren. Weet je niet precies welk materiaal het best past bij jouw woning? De vakman geeft je graag uitleg over alle mogelijkheden en kijkt samen met jou naar de ideale look voor jouw trappen!

  Nieuwe balustrade en trapverlichting

  Met de verlichting en balustrade keuze maak je jouw trap helemaal af. Door een passende balustrade uit te kiezen krijgt de trap de uitstraling die je wilt. Voor extra luxe en veiligheid kun je gaan voor trapverlichting in de treden. Zo zorg je niet alleen voor een warmere sfeer. De verlichting in de traptreden zorgt ook voor extra zicht en veiligheid. Voorkom valpartijen met dit soort traprenovatie opties!

  Een oude en versleten trap kan erg gevaarlijk zijn. Laat jouw trap renoveren door een vakman en verhoog de veiligheid in huis!

  Goedkope traprenovatie Rheden

  Om jouw trap te laten renoveren in Rheden vraag je hier een gratis offerte aan. De bij Slimster aangesloten traprenovatie bedrijven nemen contact met je op voor het plannen van een vrijblijvend adviesgesprek. Op basis van jouw wensen stellen ze een prijsopgave samen. Zo kun jij alle specialisten vergelijken op prijzen én kwaliteit. Laat de trap renoveren door een vakman naar keus en bespaar tot 45% op de totale kosten voor jouw opdracht!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Rheden

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal