Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Rheden

Vergelijk 218 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Rheden

De overloop moet met het zelfde materiaal bekleed worden. Afmeting 1meter breed 4 mt lang. 17 trap t

Groenestraat, Rheden

Trap met hoek Totaal 2 trappen van 15 treden waarvan er een de stootborden geplaatst moeten worden

Kareel, Rheden

Het betreft een houten trap die we zelf zouden schoon/verfklaar maken. De trap zal dan roomwit gever

Arnhemseweg, Rheden

Traprenovatie offerte

Laat jouw trap renoveren in Rheden

Langs elke snelweg hebben we specialisten dus ook de A348 bij Rheden. Jouw trap laten renoveren in Rheden met lokale specialisten is makkelijk en snel geregeld via Slimster. De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten kunnen ieder soort trap renoveren, compleet naar jouw wens. In een vrijblijvend adviesgesprek geeft de vakman advies over trapbekleding materialen, kleuren en extra opties. Vraag direct gratis offertes aan en bespaar op de kosten van jouw traprenovaties!

Trap laten bekleden

Je kunt jouw trap bekleden met halve manen, tapijt en vloerbedekking. Door slim gebruik te maken van de halve manen kun je een piano uitstraling creëren of juist voor een strak ontwerp gaan. Voor het tapijt en de vloerbedekking zijn zeer verschillende kleuren en motieven beschikbaar.

Niet alleen het uiterlijk van de trap wordt tijdens de traprenovatie verbeterd door de bekleding. De trap wordt door het trap renoveren ook veiliger. Door de tapijt trapbekleding of vloerbedekking verklein je de kans dat je uitglijdt op de trap.

Besparen op jouw traprenovatie in Rheden?

Materialen voor traprenovatie

Wil je een moderne strakke trap? Dat kan geregeld worden met eikenhout, laminaat en pvc. Er zijn verschillende houtsoorten waaruit je kunt kiezen, zodat jouw trap een unieke uitstraling heeft na het trap renoveren. Weet je niet precies welk materiaal het best past bij jouw woning? De vakman geeft je graag uitleg over alle mogelijkheden en kijkt samen met jou naar de ideale look voor jouw trappen!

Nieuwe balustrade en trapverlichting

Met de verlichting en balustrade keuze maak je jouw trap helemaal af. Door een passende balustrade uit te kiezen krijgt de trap de uitstraling die je wilt. Voor extra luxe en veiligheid kun je gaan voor trapverlichting in de treden. Zo zorg je niet alleen voor een warmere sfeer. De verlichting in de traptreden zorgt ook voor extra zicht en veiligheid. Voorkom valpartijen met dit soort traprenovatie opties!

Een oude en versleten trap kan erg gevaarlijk zijn. Laat jouw trap renoveren door een vakman en verhoog de veiligheid in huis!

Goedkope traprenovatie Rheden

Om jouw trap te laten renoveren in Rheden vraag je hier een gratis offerte aan. De bij Slimster aangesloten traprenovatie bedrijven nemen contact met je op voor het plannen van een vrijblijvend adviesgesprek. Op basis van jouw wensen stellen ze een prijsopgave samen. Zo kun jij alle specialisten vergelijken op prijzen én kwaliteit. Laat de trap renoveren door een vakman naar keus en bespaar tot 45% op de totale kosten voor jouw opdracht!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Rheden

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal