• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 137.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Nijmegen

Vergelijk 177 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Nijmegen

Wil mijn trap bekleden met pvc inclusief zij wanden

Adagiostraat, Nijmegen

Er moet nog een vaste trap naar zolder gecreƫerd worden

Houtstraat 71, Nijmegen

We hebben een open trappengat. We willen hier graag een rechte balustrade/trapleuning van hout plaat

Driehuizerweg, Nijmegen

Traprenovatie offerte

Trap renoveren in Nijmegen

Ook in de historische stad Nijmegen kun je jouw trap via ons laten renoveren. Nijmegen is de oudste stad van Nederland en de kans is dus groot dat er nog veel oude trappen aanwezig zijn. De experts van Slimster kunnen deze trappen weer als nieuw maken binnen één dag. Dit alles bovendien zonder hak- en sloopwerk dus je hebt weinig tot geen overlast in jouw woning. Kies voor een regionale traprenovatie specialist en bespaar aanzienlijk op jouw trapbekleding. Je hebt de keus uit diverse traprenovatie materialen, kleuren, dessins en extra opties. Vraag gratis offertes aan om de prijzen te vergelijken!

Voordelen regionale traprenovatie specialist

  • Je bespaart op voorrijkosten
  • Je stimuleert de lokale economie
  • Je kunt makkelijk en snel afspraken plannen

Trapbekleding voor alle trappen

De bij Slimster aangesloten specialisten kunnen jouw trap renoveren en dit precies doen naar jouw wens. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor houten trapbekleding, PVC trapbekleding en veel meer. De gecontroleerde bedrijven kunnen alle soorten trappen bekleden, dus ook jouw open trap kunnen ze naar vernieuwen en renoveren. In een vrijblijvend adviesgesprek met de specialist worden alle mogelijkheden besproken!

Trap bekleden met tapijt

Het laten bekleden van jouw trappen met tapijt is een van de meest gekozen trap renovatie opties. Trapbekleding met tapijt kent een hoop voordelen waaronder de goedkope prijzen per meter en de vele kleuren en ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Wil je de trap helemaal afmaken? Voor een nette afwerking kies je extra opties zoals een mooie balustrade of luxe trapverlichting in de traptreden.

Besparen op jouw traprenovatie in Nijmegen?

Gratis offertes voor traprenovatie Nijmegen

Wil je meer informatie van ons of wil je graag direct een passend advies ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op via ons offerteformulier. De traprenovatie specialist zal bij jou in Nijmegen langskomen om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Vergelijk de offertes en kies de vakman met de beste prijs én kwaliteit. Zo kun je tot wel 45% besparen op de kosten van jouw trapbekleding!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Nijmegen

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal