Top 10 airco installateurs in Nijmegen

Ben je op zoek naar het beste airco bedrijf in Nijmegen? Bekijk de top 10 airco installateurs die gevestigd of werkzaam zijn in Nijmegen. Je vindt het juiste bedrijf voor jouw airco door vrijblijvende airco offertes aan te vragen. Zo kom je in contact met airco specialisten, die je o.a. vergelijkt op prijs, reviews, service en kwaliteit. Zo koop jij goedkoop je nieuwe airco of laat je je bestaande airco installatie checken.

Aangesloten airconditioning bedrijven in Nijmegen kunnen zowel airco's plaatsen als repareren. Zowel het installeren als reparatie van een airco moet tenslotte gedaan worden door een gecertificeerd STEK airco-bedrijf. Zo kunnen zij:

 • Airco installeren: er zijn verschillende soorten airco's die je kunt laten plaatsen; single split airco, multi split airco of een monoblock airco. De (multi) split airco is de meest gekozen airco, omdat deze een of meerdere ruimten kan koelen of verwarmen. Daarnaast is een split airco perfect te combineren met zonnepanelen, waardoor je energiezuinig je huis kunt verwarmen in de winter of koelen in de zomer.
 • Airco onderhouden: in sommige gevallen is onderhoud aan de airco verplicht. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid koelmiddel die je airco bevat. Vaak staat dit op je airco vermeld, maar we raden sowieso aan om minimaal 1 keer per jaar je airconditioning te laten onderhouden door een airco specialist.

 • Tip! Sluit een airco onderhoudscontract af me een lokaal. Zo heb je geen omkijken meer naar het onderhouden van je airco. En dit is vaak goedkoper dan spoed reparatie en dichterbij betekend minder of zelfs geen voorrijkosten voor de airco monteur.

In Nijmegen hebben we 10 gecertificeerde airco-specialisten gevonden. Vraag vrijblijvende airco offertes aan om in contact te komen met maximaal 4 airco bedrijven en adviseurs die bij jou en je wensen aansluiten. Je vergelijkt deze airco installateurs onder andere op basis van de prijsoffertes, ervaringen van eerdere klanten en beschikbaarheid. Op basis van al deze informatie kies je zelf het beste airco bedrijf voor jouw airco.

92 resultaten
1: Ouxo Energy B.V.
10
2 reviews
Zonnepanelen Airconditioning Warmtepomp Werkzaam in Nijmegen
Tynaarlo Actief sinds 2020
2: Duurzaam Advies
10
2 reviews
Zonnepanelen Airconditioning Warmtepomp Werkzaam in Nijmegen
Rotterdam Actief sinds 2022
3: Klimaatservice Dreumel
10
1 review
Airconditioning Werkzaam in Nijmegen
Dreumel Actief sinds 2023
4: Binnenklimaatexpert
9,0
13 reviews
Warmtepomp Airconditioning Werkzaam in Nijmegen
Culemborg Actief sinds 2006
5: LP Installaties
9,0
9 reviews
Airconditioning Werkzaam in Nijmegen
Zetten Actief sinds 2020
6: Isolatie Centraal B.V.
9,0
9 reviews
Isolatie Airconditioning Werkzaam in Nijmegen
Vianen Actief sinds 2017
7: Smits en Van Zon B.V.
9,0
2 reviews
Airconditioning Werkzaam in Nijmegen
Oss Actief sinds 2018
8: Solarcentra
8,0
8 reviews
Airconditioning Werkzaam in Nijmegen
Deventer Actief sinds 2019
9: RVL Koeltechniek
8,0
7 reviews
Airconditioning Werkzaam in Nijmegen
Boven-Leeuwen Actief sinds 2021
10: BVS Installatie
8,0
1 review
Airconditioning Werkzaam in Nijmegen
Oss Actief sinds 2024
BVS Installatie is landelijk werkend en toonaangevend op het gebied van airco’s. Door onze ruime ervaring in de branche hebben wij voor iedere situatie een passende oplossing! Kwa

Waarom Slimster

Zojuist vergeleken

 • 05:22Almelo
 • 04:32Winterswijk
 • 04:31Rotterdam
 • 01:27Linne

Waar we voor staan

 • Ervaren airco installateurs
 • Bespaar tijd & geld
 • Vergelijken = beste deal
 • Werkzaam in jouw regio

94% beveelt ons aan

8,6 gemiddeld, 908 reviews