• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Dakkapellen Nijmegen

  Vergelijk 494 specialisten

  Laatste 3 dakkapellen in Nijmegen

  Wij zouden graag een dakkappel willen over de gehele breedte van het dak om zo meer profijt van onze

  Klaverstraat, Nijmegen

  Plaatsen van twee dakkappelen van 3m per stuk op een twee onder 1 kap (beide huizen willen dezelfde

  Godfried Bomansstraat, Nijmegen

  Graag twee draai-kiepramen. Dakhelling is (geschat) iets vlakker dan 45 graden.

  Malvert, Nijmegen

  Dakkapel offerte

  Dakkapel laten plaatsen in Nijmegen

  Ook in het gebied Arnhem en Nijmegen heeft Slimster al meerdere dakkapel plaatsingen verzorgd. Je kunt kiezen voor een maatwerk dakkapel maar ook standaard vormen met een schuin- of plat dak worden veel geplaatst. Vooral de standaard vormen van polyester zijn populair in Nederland. Omdat deze dakkapellen prefab ontwikkeld worden, worden deze volledig in één dag op jouw woning geplaatst. Je profiteert dan direct van meer licht en ruimte op jouw voormalige donkere zolderkamer. Bovendien werken de bij ons aangesloten specialisten altijd met dakkapel materialen van de hoogste kwaliteit. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Besparen op jouw nieuwe dakkapel in Nijmegen?

  Voorwaarden vergunning

  Ook in Nijmegen is het in sommige gevallen noodzakelijk om een vergunning aan te vragen. De dakkapel moet aan de eisen voldoen van de gemeente anders wordt de aanvraag niet direct goedgekeurd. Slimster heeft voor jou de eisen in Nijmegen al uitgezocht. Bovendien kunnen onze aannemers de aanvraag voor een vergunning volledig verzorgen zodat je nergens om kijken naar hebt. Dit alles zonder extra kosten.

  • Een dakkapel aan de voorzijde moet aansluiten bij andere dakkapellen.
  • Er mogen niet twee dakkapellen boven elkaar geplaatst worden.
  • Ook voor een dakkapel aan achterzijde is een vergunning verplicht. Dit is anders dan de meeste gemeentes in Nederland.
  • Er mag niet meer dan 50% van het dakvlak volgebouwd worden.
  • Een dakkapel mag niet breder zijn dan 3 meter.

  Daarnaast zijn er nog andere voorwaarden voor bijvoorbeeld monumentale panden. In sommige gevallen heb je geen bouwvergunning nodig. Dan kun je een vergunningsvrije dakkapel plaatsen.

  Dakkapel vergunning? Bekijk de kosten van jouw gemeente

  Laagste prijs dakkapellen Nijmegen

  Woon jij in de regio Nijmegen en wil je een nieuwe dakkapel laten plaatsen door een ervaren expert? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag hier gratis dakkapellen offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens de aannemer met de best passende aanbieding en laat jouw dakkapel realiseren. Zo kun je makkelijk besparen op de totale kosten inclusief materiaal en montage!

  Vergelijk 494 dakkapellen specialisten regio Nijmegen

  WBB dakkapellen
  Bogers & De Ruiter Dakkapellen
  Scheer Dakkapellen
  Dakkapel.nl
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal