• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Boxmeer

Vergelijk 388 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Boxmeer

Dakkapel over 2 kamers, met rolluiken en horren, voorzien van draaikiep ramen. In antraciet/zwart

Niessenstraat, Venray

1,80m hoog of 1,70, HR+++ extra geïsoleerd glas, roedes op de ramen, 2/3x draaikiep raam, 2/3x vast

Stroomrug, Cuijk

Dakkapel met hoogte 1,75 ( maximaal vergunningsvrij). Dakhelling 40 graden. Er is asbest in het dakbeschot....

De Haenstraat, Grave

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in Boxmeer

Al een tijdje op zoek naar de beste en vooral de meest geschikte aannemer voor het laten plaatsen van een dakkapel in de gemeente Boxmeer? Dakkapellen.com helpt u graag mee in deze zoektocht. Wij hebben een netwerk aangesloten dakkapel specialisten die u op alle mogelijke manieren zullen begeleiden, waardoor u uiteindelijk de juiste keuze kunt maken. Wilt u meer weten over de werkwijze van Dakkapellen.com? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers of vraag gratis offertes aan.

Zonder vergunning bouwen

Op landelijk niveau zijn een aantal richtlijnen bedacht omtrent het vergunning vrij plaatsen van een dakkapel. Deze regels en voorwaarden gelden ook in de gemeente Boxmeer. Vanaf november 2014 zullen er wel een aantal zaken veranderen, die het aanvraag proces gemakkelijker moeten maken. Zo hoeft u niet langer een omgevingsvergunning aan te vragen voor een dakkapel met een breedte maat van 2.5 meter.

Bouwleges in de gemeente Boxmeer

Een ander verplicht onderdeel bij het laten plaatsen van een dakkapel zijn de legeskosten die uw gemeente in rekening brengt. Iedere gemeente heeft zijn eigen manier om het leges bedrag te bepalen. Zo maakt de gemeente Boxmeer gebruikt van een prijs per kubieke meter namelijk € 6.09. Voor een dakkapel verbouwing zult u ongeveer een bedrag van € 100 tot 150 euro moeten betalen aan de gemeente Boxmeer.

Mochten uw bouwplannen veranderen of dienen de bestaande plannen nogmaals worden beoordeeld dan geldt er een toeslag van €79,90.

Nog vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen over de manier waarop Dakkapellen.com werkt? Stel gerust uw vragen aan een van onze medewerkers of vul het offerteformulier in!

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Boxmeer

Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal