• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 188.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Dakkapellen Arnhem

Vergelijk 482 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Arnhem

We willen graag een dakkapel van hout, met 3 ramen aan de voorzijde, waarvan de 2 aan de zijkanten o

Mauvestraat, Arnhem

Dakkappel mag tussen de 3.5 meter en 4 meter zijn. Zoveel mogelijk standaard. Materiaal kunststof d

Loevesteinlaan, Arnhem

Nokverhoging 2 zijden, mogelijk met (optioneel) balkon. Svp via whatsapp of email contact opnemen.

Schepen te Boeckoppad, Arnhem

Dakkapel offerte

Dakkapel laten plaatsen in Arnhem

Woon jij in Arnhem, dan zul je ongetwijfeld bekend zijn met de vele prachtige winkelstraten en attracties als de Burgers Zoo of het Gelredome. Woonplezier ten top, zo luidt het devies. Heb je echter ook al eens nagedacht om dit woonplezier in eigen huis te vergroten. Dat kun je namelijk doen door de aanbouw van een dakkapel. Iets wat de meeste woningen in Arnhem met elkaar gemeen hebben, is de mogelijkheid tot het plaatsen van een dakkapel. De bij Slimster aangesloten aannemers werken met dakkapel materialen van de hoogste kwaliteit. Benieuwd naar jouw opties? Vraag gratis offertes aan en vergelijk op prijs én kwaliteit!

Casco of prefab?

Je hebt veel keus wanneer je een dakkapel laat plaatsen. Wil je geld besparen en de afwerking zelf voor handen nemen? Dan kun je een casco dakkapel laten monteren. Wil je juist zoveel mogelijk tijd en werk besparen? Dan kun je kiezen voor een prefab dakkapel. Deze wordt in de fabriek gemaakt en als 1 geheel op het dak geplaatst.

Dakkapel materialen

Denk ook goed na over de materiaalkeuze. Ieder materiaal heeft namelijk haar eigen kenmerken en prijs. Een houten dakkapel is goedkoop, maar vergt regelmatig onderhoud. Een kunststof dakkapel of polyester dakkapel heeft een stuk minder onderhoud nodig. Met een zinken dakkapel kies je voor een moderne en strakke uitstraling.

Besparen op jouw nieuwe dakkapel in Arnhem?

Gratis dakkapel offertes Arnhem

Woon jij in de regio Arnhem en ben je op zoek naar een ervaren expert voor het plaatsen van nieuwe dakkapellen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis dakkapel offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies zelf de vakman met de voordeligste aanbieding en laat jouw dakkapel plaatsen. Met Slimster kun je gemakkelijk besparen op de totale kosten inclusief materiaal en montage!

Vergelijk 482 dakkapellen specialisten regio Arnhem

WBB dakkapellen
Bogers & De Ruiter Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Dakkapel.nl
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal