• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Tiel

Vergelijk 357 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Tiel

te realiseren vanaf 18 augustus, plaatsing lieft september. materiaal kunststof. 2 draai/kiepramen. gedeelte...

Begoniastraat, Tiel

hellingshoek 56 graden, 2 roosters, zonwering buiten, 2 kiepramen. dakkapel is verdeeld over 2 ruimtes.

Nicolaas Beetsstraat, Tiel

Aan beide zijden van de bovenverdieping een lang dakkapel. Woning heeft 1 verdieping met een vliering,...

Kijkuit, Tiel

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in Tiel

Ieder jaar opnieuw overwegen veel mensen in Nederland om een dakkapel te laten plaatsen op het dak van hun woning. Zo ook in de gemeente Tiel waar veel van onze aangesloten partners werkzaam zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij van Dakkapellen.com kunnen bieden? Vraag direct gratis offertes aan via ons offerteformulier of neem een kijkje op de website.

Vergunningseisen dakkapel

Voor het plaatsen van een dakkapel op uw woning zijn andere regels van kracht dan wanneer u een dakraam laat zetten. U vergroot namelijk het woonoppervlakte van uw huis. De overheid heeft een aantal landelijke richtlijnen opgesteld waaraan een dakkapel verbouwing moet voldoen wil deze vergunningvrij geplaatst mogen worden.

Vanaf 1 november 2014 zijn de landelijke regels wat betreft het verstrekken van een omgevingsvergunning flink versoepeld. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen vergunning aanvraag meer te doen voor een dakkapel met een breedte maat van 2.5 meter. Hierdoor kunt u nog sneller een dakkapel op uw woning laten plaatsen.

Via de online vergunningschecker van de overheid, kunt u zelf uitzoeken hoe het zit in uw situatie.

Leges kosten in Tiel

Het aanvragen van een omgevingsvergunning is niet altijd noodzakelijk, maar het afdragen van leges aan de gemeente Tiel is nog steeds een vast onderdeel. In Tiel is de volgende leges constructie van kracht namelijk: Bij iedere duizend euro aan bouwkosten dient u een bedrag van € 24,60 te betalen. Voor een dakkapel verbouwing moet u al gauw denken aan een bedrag rond de 125 – 150 euro,-.

Gratis tot vijf offertes ontvangen

Wilt u genieten van een hoop verschillende voordelen zoals meer woonruimte, een woning met een hogere verkoopwaarde en een huis met meer licht. Wanneer u een dakkapel laat plaatsen op uw woning worden deze voordelen werkelijkheid. Vul om deze reden zo snel mogelijk een offerteformulier in om direct te kunnen genieten van een dakkapel.

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Tiel
Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal