• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Zeist

Vergelijk 388 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Zeist

Dakkapel 4 of 4,5 breed. Hout 40 - 45 dakhelling Binnen afgetimmerd

Louise de Colignyplein, Zeist

Van kunststof maar wel lijkend op hout. Met HR++ glas. Aan buitenzijde een hor

Tesselschadelaan, Zeist

Achterkant huis (2-onder-1 kap), bouwjaar 1953. Bestaande dakkapel (jaren 70?) van 2 meter breed vervangen...

Godfried van Seijstlaan, Zeist

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in Zeist

Een dakkapel betekent een extra stukje huis waar u veel plezier uit zult halen. Immers, er ontstaat meer woon- en leefruimte, u haalt (letterlijk) het zonnetje in huis en uw woning zal meer waard worden. Laat u een dakkapel plaatsen door een van de specialisten uit de regio Zeist waar Dakkapellen.com mee samenwerkt, dan betaalt u tot tientallen procenten minder.

Door de kiene opzet van deze website, kunt u namelijk gemakkelijk verschillende offertes tegelijkertijd opvragen. De specialisten uit de provincie Utrecht worden hierdoor getriggerd om zo scherp mogelijke offertes aan u uit te brengen. Vervolgens kiest u zelf het beste aanbod.

Omgevingsvergunning: wel of niet?

De dakkapelspecialisten waar wij mee samenwerken, zijn niet alleen goedkoop. Wij hebben ze gescreend op alle wettelijke, veiligheids- en kwaliteitseisen. Bovendien weten ze alles van randzaken zoals vergunningen. Heeft u na het ontvangen van de offertes een bedrijf op het oog, dan kunt u meteen aan ze vragen of er in uw situatie een omgevingsvergunning nodig is.

In de regel zal dit zo zijn als u een dakkapel aan de voor- of zijkant van de woning wilt plaatsen. Bij de gemeente Zeist zijn de legeskosten voor een bouwvergunning voor een dakkapel meestal € 431,45 (checkdatum 2014). Aan de achterzijde kan een dakkapel in de regel zonder vergunning worden geplaatst, mits hij aan bepaalde formaateisen voldoet en niet te dicht aan de rand van het dak wordt geplaatst.

Een houten of kunststof dakkapel

Het is voor u belangrijk om goed na te denken of u een dakkapel van hout of van polyester wilt. Een houten dakkapel heeft als voordeel dat hij goedkoop is in de aanleg. Het nadeel is daarentegen relatief veel onderhoud (met name schilder- en schoonmaakwerk). Een uitbouw van kunststof heeft niet tot nauwelijks onderhoud nodig en isoleert bovendien een stuk beter dan zijn broertje van hout. In de showroom van de bedrijven waarmee u in contact komt, kunt u goed zien hoe deze materialen eruit zien. Bovendien zijn in showrooms doorgaans ook de verschillende soorten dakkapellen opgesteld.

Ontvang gemakkelijk en snel offertes

In de omgeving Zeist, Driebergen, De Bilt, Bilthoven en Soesterberg is via Dakkapellen.com al bij tientallen mensen een dakkapel geplaatst. Ook voor u ligt een dakkapel binnen handbereik. Na invulling van de vakjes hieronder, krijgt u namelijk zo snel mogelijk meerdere offertes toegestuurd. Zo ziet u gemakkelijk en snel met welk bedrijf u het beste in zee kunt gaan!

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Zeist

Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal