• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen De bilt

Vergelijk 358 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in De Bilt

Op de zolder van een jaren 30 huis met een piramidedak worden bj voorkeur 3 dakkapellen geplaatst.

Utrechtseweg, De Bilt

- achterzijde woning, - gordingenkap - hellingshoek ca 41 graden - hoogte 150cm - overstek rondom 12cm -...

Laan 1813, De Bilt

onderhoudsarm/vrij, volle breedte aan voorkant van de woning (3,5-4,5 m) , inclusief vergunningsaanvraag...

Henrica van Erpweg, De Bilt

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in De Bilt

Woont u in de buurt van De Bilt en opzoek naar een aannemer die u kan helpen bij het maken, leveren en plaatsen van een dakkapel? Dakkapellen.com heeft een zeer uitgebreid netwerk dakkapel specialisten in Nederland. Ook in de regio Utrecht zijn er genoeg experts die u verder kunnen helpen.

Vergunning vrij bouwen in De Bilt

In vrijwel iedere gemeente in Nederland gelden de standaard richtlijnen voor het vergunning vrij plaatsen van een dakkapel. We hebben hieronder nog de belangrijkste regels en eisen op een rijtje gezet zodat u gemakkelijk en snel kunt zien of uw bouwplannen zonder een vergunning gerealiseerd kunnen worden in de gemeente De Bilt:

  • De dakkapel heeft een plat dak;
  • De dakkapel mag niet hoger zijn dan 1,75 meter;
  • De dakkapel komt tussen de 0,5-1,00 meter vanaf de dak nok;
  • De ruimte tussen de zijkant van de dakkapel en de dakrand mag niet meer dan 0,5 meter bedragen;
  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel worden geplaatst;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook niet worden voorzien van een dakkapel.

Bouwleges in de gemeente De Bilt

Kosten dakkapel De BiltNaast een mogelijke vergunning voor het plaatsen van een dakkapel in de buurt van De Bilt heeft u ook te maken met bouwleges. Leges zijn de kosten die u betaald aan de gemeente over de totale bouwkosten die u tijdens een verbouwing maakt. Deze kosten komt u alleen tegen als het gaat om een uitbreiding van het huis of een rigoureuze verandering aan of in een woning. Een dakkapel valt in de eerste categorie wat betekent dat u verplicht bent om € 136 plus 2.5% over de totale bouwkosten te betalen aan de gemeente.

Gratis offertes met elkaar vergelijken

In de omgeving De Bilt zijn een hoop specialisten uit ons netwerk actief, maar hoe zorgen wij ervoor dat u van de beste vijf specialisten een prijsopgave ontvangt? Het geheim is het formulier dat u invult in combinatie met een mogelijk telefoongesprek dat wij met u hebben. Wij zorgen ervoor dat uw specifieke wensen aansluiten op de expertise van de aannemers die wij voor u selecteren.

Nog vragen of onduidelijkheden?

Heeft u nog vragen over het aanvragen van een vergunning of over de dienstverlening die Dakkapellen.com u biedt? Vul ons offerteformulier in en kom eenvoudig in contact met specialisten in uw regio.

Vergelijk dakkapellen specialisten regio De Bilt
Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal