• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Driebergen-rijsenburg

Vergelijk 388 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Driebergen-Rijsenburg

Waarschijnlijk meerdere dakkapellen plaatsen. Voorzijde en achterzijde. Wellicht ook met de buren.

Florastraat, Driebergen-Rijsenburg

Dakkapel in schuin pannendak. Dakkapel moet beginnen in de nok van het dak. Graag offerte voor zowel...

Dennenhorst, Driebergen-Rijsenburg

Ik wil graag een dakkapel al op 20-10-2018. Matriaal van Kunstof.

Schippersdreef, Driebergen-Rijsenburg

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in Driebergen Rijsenburg

Woont u in het dorp Driebergen Rijsenburg in de gemeente de Utrechtse Heuvelrug en op zoek naar een dakkapel? Dakkapellen.com heeft een uitgebreid netwerk dakkapel specialisten in heel Nederland en dus ook in de buurt van de provincie Utrecht. Laat u inspireren door de voorbeelden op onze website of vraag direct gratis en vrijblijvend advies en een prijsopgave aan via ons offerteformulier.

Vergunning vrij bouwen

Net als in de rest van Nederland gelden in Driebergen Rijsenburg (gemeente Utrechtse heuvelrug) de landelijke regels en richtlijnen voor het plaatsen van dakkapellen. De regels gaan per 1 november 2014 flink op de schop. Voor een dakkapel met een breedte maat van 2.5 meter heeft u geen omgevingsvergunning meer nodig. Voor alle veranderingen verwijzen we u graag door naar ons blog artikel over de versoepeling van de bouwvergunning.

Bouwleges in Driebergen

Een onderdeel van het bouwproces waar u niet om heen kunt is het betalen van bouwleges aan uw gemeente. In de gemeente de Utrechtse Heuvelrug zijn de volgende leges van kracht: een percentage van 2.5% over de totale bouwkosten die tijdens het plaatsen van een dakkapel gemaakt zullen worden. Hierbij geldt wel dat er een minimumbedrag van € 500 ,- is vastgesteld.

Onze werkwijze

Een van de unieke elementen van de dienstverlening die Dakkapellen.com faciliteert is het verbeterde vergelijkingsproces. Wij selecteren namelijk maximaal vijf verschillende partners in uw buurt die voldoen aan de door u aangegeven criteria. U ontvangt van deze partijen een prijsopgave met de mogelijkheid op een afspraak bij u thuis. De aangesloten specialisten van Dakkapellen.com kunnen u vervolgens voorzien van advies en kunnen het een en ander nader toelichten.

Nog vragen en/of opmerkingen

Heeft u nog vragen dan wel opmerkingen? Schroom niet om met ons in contact te komen en uw vragen te stellen aan een van onze medewerkers. U kunt ons telefonisch en per mailen bereiken.

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Driebergen-Rijsenburg

Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal