• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Ijsselstein

Vergelijk 388 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Ijsselstein

Graag een dakkapel van 3,2 aan de achterzijde van het huis

Koperslagerlaan, Ijsselstein

Dakkappel aan voorzijde woning. Ook graag mogelijkheden om complete zolder te verbouwen

Gildemeesterlaan, Ijsselstein

Kunststof kleur monumentengroen, 2 kiep/draairamen en 1 vast raam,eventueel afgetimmerd met LED spots,verder...

Maria van Henegouwenstraat, Ijsselstein

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in IJsselstein

IJsselstein is een plaats gelegen tegen Nieuwegein en vlakbij Utrecht. Aangezien Ijsselstein in een dichtbevolkt gebied ligt, is er een grote keuze aan aannemers die een dakkapel kunnen bouwen in Ijsselstein. Misschien is het lastig voor u om de juiste keuze te maken of wilt u eens een idee van wat een dakkapel kost. Dakkapellen.com heeft een groot netwerk aan dakkapel aannemers die ook actief zijn in Ijsselstein. Onze aannemers plaatsten al verschillende dakkapellen in de regio Ijsselstein. Waaronder een groot dakkapel van 6 meter die voor zeer veel extra licht op zolder zorgde.

Aannemers dakkapellen IJsselstein

Wanneer u op zoek gaat naar aannemers in de regio Ijsselstein, dan heeft u een zeer ruime keuze. Vaak is het fijn om zo’n groot aanbod aan aannemers te hebben, maar het heeft ook zijn nadelen. U weet nooit welke aannemer echt deskundig is en kunt ook lastig prijzen vergelijken, omdat er niet dezelfde prijs/kwaliteit verhouding is. De aannemers van Dakkapellen.com voldoen allemaal aan onze kwaliteitseisen en servicevoorwaarden. Dit houdt in dat onze aannemers allemaal zeer deskundig zijn wanneer het gaat om het plaatsen van dakkapellen en dat u een goede service kunt verwachten. Binnen deze service valt advies en informatie over de verschillende materialen, het overnemen van zaken als een vergunningaanvraag en jarenlange garantie. Op deze manier kunt u dus aannemers vergelijken die op hetzelfde niveau zitten. Omdat u via Dakkapellen.com direct meerdere offertes opvraagt, kunt u ook direct alle prijzen vergelijken en zo krijgt u een goed idee van de prijs voor een dakkapel van uw wensen.

Dakkapel vergunning Ijsselstein

De kosten en voorwaarden voor het verkrijgen van een omgevingsvrije vergunning verschillen doorgaans sterk in Nederland. Wel heeft de overheid om het makkelijker te maken een aantal richtlijnen opgesteld waaraan uw woning moet voldoen. In Nederland is het daarnaast niet altijd nodig om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een dakkapel. Hieronder zullen we deze voorwaarden die landelijk gelden met u doornemen:

 • In uw wijk is de eerste dakkapel bepalend en daarom trendsetter;
 • De dakkapel mag niet breder zijn dan de helft van uw dakvlak;
 • De maximale hoogte van een dakkapel is vastgesteld op 1.75 meter;
 • Een dakkapel mag niet worden geplaatst op een bij- of aanbouw;
 • Op een woning met een tijdelijk karakter (vakantiewoning) mogen helaas geen dakkapel op geplaatst worden.

Er kunnen voor uw woning speciale regels gelden met betrekking tot een dakkapel vergunning. Wilt u zekerheid over het aanvragen van een vergunning? Neem dan contact op door een offerte op te vragen. Onze specialisten helpen u graag met het aanvragen van uw vergunning.

Dakkapel offertes IJsselstein

Wanneer u graag aannemers van dakkapellen in Ijsselstein wilt vergelijken, dan bent u bij Dakkapellen.com aan het juiste adres. Onze werkwijze is als volgt:

 • U vult ons contactformulier in.
 • Uw aanvraag wordt verstuurd naar onze aannemers.
 • Onze aannemers sturen u een offerte toe.
 • U nodigt (één van) onze aannemers uit voor een eerste gesprek.

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Ijsselstein

Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal