• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 150.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Naarden

Vergelijk 463 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Naarden

Gaat om het vervangen van vier klapramen voor vier kleine dakkapellen. Makkelijk te monteren op eers

Overscheenseweg, Naarden

Onze huidige dakkapel heeft een binnenmaat van 177 cm. Graag zouden wij deze vervangen voor een hout

Abraham Crijnssenstraat, Naarden

graag met dubbel HR glas en 2 ramen moeten open kunnen (tuimelstand en open naar buiten).

Binnenhof, Naarden

Dakkapel offerte

Dakkapellen bouwen in Naarden

Heb je ook een zolder die je eigenlijk alleen maar gebruikt om kerstspullen en andere zaken op te bergen? Met een paar dakkapellen kun je deze ruimte heel eenvoudig omtoveren tot woonruimte. Voor het plaatsen van een dakkapel is vaak niet eens een vergunning nodig, aangezien de eisen omtrent het aanvragen van een bouwvergunning voor een dakkapel sinds november 2014 veranderd zijn. Wil jij ook in contact komen met bedrijven uit Naarden die bij jou goedkoop een dakkapel kunnen komen plaatsen? Via Slimster vraag je gratis offertes aan en vergelijk je lokale specialisten!

Dakkapel materialen

Er zijn diverse materialen beschikbaar wanneer je een dakkapel wilt laten plaatsen. Een houten dakkapel is goedkoop, maar vergt meer onderhoud. Een kunststof dakkapel is onderhoudsvrij en een polyester dakkapel wordt prefab geleverd. Voor een moderne uitstraling is een zinken dakkapel erg geschikt.

Dakkapel materialen

Casco of prefab?

Om de prijs te drukken kun je er voor kiezen om een casco dakkapel te laten plaatsen. Bij dit type dakkapellen dien je zelf de afwerking te regelen. Zo moet het schilderwerk en stucwerk nog gedaan worden. Tegenwoordig worden ook veel prefab dakkapellen geplaatst. Deze worden in de fabriek gemaakt en compleet op het dak gemonteerd.

Soorten dakkapellen

Laagste prijs dakkapellen Naarden

Wil je een dakkapel laten plaatsen op je woning in Naarden? Vul dan het offerteformulier in en kom in contact met geschikte specialisten. Op basis van jouw aanvraag word je gekoppeld aan maximaal vijf specialisten die in de regio Naarden actief zijn. Deze specialisten nemen contact met je op en vervolgens bepaal je zelf met welk bedrijf je in zee gaat.

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Naarden

WBB dakkapellen
Bogers & De Ruiter Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Dakkapel.nl
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal