• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Volendam

Vergelijk 356 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Volendam

Tussenwoning. Eigen kap en moet daardoor ook vanaf de goot 1750 mm hoog zijn ivm vaste trap naar zolder

Begerslant, Volendam

volledig kunsstof (geen trespa) 2 draai/kiep ramen 1 vast raam met rooster 4500 mm breed tot de nok

Leliestraat, Volendam

Nieuw te plaatsen dakkapel over maximale breedte woning. 2 vaste ramen met ventilatie rooster 3 draai/kiepramen...

Jaap Zwarthoedstraat, Volendam

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in Volendam

Woont u in de gemeente Edam-Volendam en bent u opzoek naar een aannemer die instaat is om een dakkapel naar uw wensen te plaatsen op het dak van uw woning? Dakkapellen.com is actief in heel Nederland en dus ook in de Noord-Hollandse dorpen Volendam en Edam. Bekijk direct de voorbeelden op onze website of vraag direct gratis offertes aan via ons offerteformulier.

Vergunning vrij bouwen

In de gemeente Edam-Volendam zijn de richtlijnen van kracht die landelijk zijn vastgesteld. Per 1 november 2014 zullen de regels voor het verkrijgen van een vergunning voor een dakkapel drastisch veranderen. Zo hoeft u voor een dakkapel met een breedte maat van 2.5 meter geen omgevingsvergunning meer te hebben. Voor alle regels en voorwaarden is het verstandig om ons blog artikel of de website van uw gemeente te bekijken. Ook is het mogelijk om uw bouwplannen online te toetsen, waardoor u direct weet wat er van u wordt verwacht.

Bouwleges in de gemeente Edam- Volendam

Een onderdeel waar u altijd mee te maken heeft bij het laten plaatsen van een dakkapel of andere soortgelijke verbouwingen zijn bouwleges van toepassing. In de gemeente Edam-Volendam is het volgende van toepassing: indien de bouwkosten minder dan € 500.000 bedragen geldt er een percentage van 3 %, met een minimum van € 300,00,-.

Werkwijze Dakkapellen.com

Dakkapellen.com pakt de zaken graag anders aan. Wij hebben het vergelijkingsproces van offerte aanvragen voor dakkapellen een stuk overzichtelijker en efficiënter gemaakt. U maakt binnen het offerteformulier of aan een van onze medewerkers uw wensen kenbaar. Wij zullen vervolgens uw aanvraag koppelen aan de beste vijf partijen uit uw buurt. Zij zullen u vervolgens een prijsopgave opsturen en u de mogelijkheid geven om een adviesgesprek in te plannen.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de manier waarop Dakkapellen.com werkt? Vul ons offerteformulier in en kom eenvoudig in contact met specialisten in uw regio.

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Volendam
Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal