• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Castricum

Vergelijk 388 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Castricum

De diepte van de opbouw is 5 meter. Uitgevoerd in hardhout. zijkanten hardhout rabat. zowel aan de voor...

Schelgeest, Castricum

Ik zou er eigenlijk 2 willen (aan beide kanten van het dak

Prinses Beatrixstraat, Castricum

Tussenwoning, De buren aan 1 zijde hebben al een nokverhoging. Het liefst zien we schroten als buitenafwerking....

Hendrik Casimirstraat, Castricum

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel in CastricumBent u al een tijdje opzoek naar de juiste en vooral de meest geschikte aannemer voor uw dakkapel klus? Dakkapellen.com heeft een uitgebreid netwerk dakkapel specialisten die actief zijn in heel Nederland, dus ook in de buurt van Castricum. Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden die Dakkapellen.com u kan bieden? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via het offerteformulier.

Vergunning vrij bouwen

Niet voor alle dakkapel verbouwingen heeft u een vergunning nodig in de gemeente Castricum. Sterker nog, per november 2014 is het zelfs niet langer nodig om voor een dakkapel met een breedte maat van 2.5 meter een vergunning aan te vragen. De onderstaande regels zullen nog wel in acht worden genomen:

  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel worden geplaatst;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook niet worden voorzien van een dakkapel.

Bouwleges in de gemeente Castricum

Een van de verplichte onderdelen van een dakkapel verbouwing is het betalen van bouwleges aan de gemeente waar u woont. Castricum is wat dat betreft een vrij dure gemeente om in te wonen. De leges in deze gemeente bedragen maar liefst € 500,-.

Vragen en opmerkingen

Zijn er zaken nog niet helemaal duidelijk? Of heeft u vragen of opmerkingen over de werkwijze van Dakkapellen.com? Stel uw vraag direct aan een van onze medewerkers of vul het vrijblijvende offerteformulier in om vandaag nog concrete prijsopgaven te ontvangen.

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Castricum

Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal