• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Haarlem

Vergelijk 388 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Haarlem

Dakkapel voor en achter, waarbij achter momenteel al een dakkapel zit, maar niet zo breed.

Meesterjoostenlaan, Haarlem

Wij willen kunststof met houtnerf en 1,75 hoog. Liefst ook weten wat het kost om van binnen af te laten...

Marsstraat, Haarlem

We willen graag zelfde ontwerp als buurvrouw nummer 74. Zie google maps.

Slaperdijkweg, Haarlem

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in Haarlem

U woont in (de omgeving van) Haarlem en fantaseert al jaren over een dakkapel op uw huis? Het zou een slimme investering zijn. En een stap die wellicht veel makkelijker te zetten is dan u denkt. Met een dakkapel wordt uw huis namelijk ruimer, lichter en vaak meer waard. Besluit u om ‘m via Dakkapellen.com te laten plaatsen, dan kunt u – zo hebben we vernomen van bezoekers van deze site uit de omgeving van Haarlem – tot wel 45% besparen op de aanlegprijs.

Wel of geen bouwvergunning

Mensen denken bij dakkapellen vaak meteen aan ingewikkelde procedures, kostbare vergunningen en heel lang wachten. Dit hoeft niet zo te zijn. In veel gevallen zal er namelijk geen omgevingsvergunning nodig zijn voor de kapel die u op het oog heeft. Een dakkapel is namelijk volgens de huidige wetgeving vrij te plaatsen als de betreffende zijde van het huis niet aan openbare ruimte grenst. Vaak zal dit dus aan de achterkant van de woning zijn. Er geldt dan wel dat uw dakkapel minstens 50 centimeter afstand moet hebben met betrekking tot de randen van het dak en maar maximaal 1,75 meter hoog mag zijn.

Heeft u toch een bouwvergunning nodig, dan is dit doorgaans duur noch ingewikkeld. Een vergunning kost in de gemeente Haarlem (meestal) € 347,27 (cijfers afkomstig van Vereniging Eigen Huis, peildatum 2014). Het aanvragen van de vergunning is vrij eenvoudig via een digitaal loket en de specialist waarmee u via Dakkapellen.com in contact komt kan u hier eventueel bij helpen.

Goedkoop of juist duurzaam materiaal?

Belangrijk in de uiteindelijke keuze, is het type dakkapel en het materiaal daarvan. Kiest u voor een kapel van kunststof, dan kiest u voor duurzaamheid en weinig onderhoud. Een houten dakkapel is een stuk goedkoper in de aanschaf, maar heeft zo af en toe een schilderbeurt nodig. Dakkapellen zijn er met een schuin of plat dak, met een zadeldak of op maat gemaakt (bijvoorbeeld voor boerderijen of grachtenpanden). De vakmensen die bij ons zijn aangesloten, kunnen u advies op maat geven over wat het beste bij u past. Het kan soms verstandig zijn om bij ze langs te gaan in hun showroom, zodat u kunt zien en voelen wat er uiteindelijk op uw dak komt te staan.

Offertes van Haarlemse dakkapelspecialisten

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en prijzen voor u? Vul dan meteen het formulier hier beneden in. Geheel gratis en vrijblijvend ontvangt u vervolgens meerdere offertes van professionele dakkapelbedrijven uit de regio Haarlem. Zo ziet u meteen hoe goedkoop ze zijn, wat hun voorwaarden zijn en wanneer ze bij u langs kunnen komen.

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Haarlem

Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal