• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Oegstgeest

Vergelijk 388 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Oegstgeest

Wij hebben een huis uit 1928, op zolder willen we over de hele lengte van het huis een dakkapel in de...

Nassaulaan, Oegstgeest

+ maatwerk nodig om binnen ruimte in te delen (2 kamers te maken)

Anton van Duinkerkenlaan, Oegstgeest

Graag ontvangen we een offerte voor het plaatsen van twee nieuwe dakkapellen; dakkapel voor (3 m) en...

Jc Bloemlaan 20, Oegstgeest

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in Oegstgeest

Oegstgeest is een plaats dichtbij de kust, direct gelegen aan de grote stad Leiden. Omdat Oegstgeest in een dikbevolkt gebied ligt, zijn er veel aannemers actief in deze regio. Soms is het lastig om te weten welke aannemer nou goed is en welke niet. Dakkapellen.com helpt u met het maken van deze keuze. Wij hebben een landelijk netwerk aan gespecialiseerde aannemers op het gebied van dakkapellen. Zij voldoen allemaal aan onze strenge kwaliteitseisen en kunnen al uw eisen realiseren. Zo plaatsen wij al eens een houten dakkapel met mooie afwerkingen aan de binnenkant, van zo ongeveer 4 meter.

Aannemer dakkapel Oegstgeest

Wanneer u een dakkapel wilt laten plaatsen is het altijd aan te raden om direct een aannemer in te schakelen. Onze aannemers kunnen vrijblijvend langskomen om u te voorzien van al het benodigde advies. Zo weten zij wat de beste plaats is voor een dakkapel en kunnen zij u voorzien van alle informatie over materialen en dergelijke. Ook kunnen onze aannemers het aanvragen van een vergunning voor u overnemen. Omdat zij gespecialiseerd zijn op het gebied van dakkapellen, weten ze precies wat er nodig is voor een vergunningaanvraag in Oegstgeest. Tot slot hebben al onze aannemers goede machines en de juiste vergunningen om een dakkapel te mogen plaatsen. Zo hoeft u niet bang te zijn dat er juridische problemen komen.

Dakkapel zonder vergunning in Oegstgeest

In sommige gevallen is het door de Nederlandse overheid toegestaan om vergunningvrij een dakkapel te plaatsen. Dit scheelt u niet alleen veel kosten in de vorm van leges, maar het scheelt ook een hoop papierwerk. U dient aan de volgende voorwaarden te doen om vergunningvrij een dakkapel te mogen plaatsen:

  • De dakkapel heeft een plat dak;
  • Maximale hoogte van de dakkapel is 1,75 meter;
  • De dakkapel komt tussen de 0,5-1,00 meter vanaf de daknok;
  • De ruimte tussen de zijkant van de dakkapel en de dakrand mag niet meer dan 0,5 meter zijn;
  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel geplaatst worden;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook worden voorzien van een dakkapel.

Offerte dakkapellen Oegstgeest

Wilt u graag een dakkapel op uw woning in Oegstgeest laten plaatsen? Dan bent u bij Dakkapellen.com aan het juiste adres. Wanneer u ons offerteformulier invult krijgt u direct tot wel 5 offertes van aannemers in uw regio toegestuurd. Deze aannemers voldoen aan onze kwaliteitseisen, u hoeft dus alleen nog maar te kijken welke aannemer het beste bij u past. Vul direct het formulier in!

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Oegstgeest

Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal