• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 124.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Lisse

Vergelijk 414 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Lisse

4,35 m breed 1,75 m hoog 35 graden 2 dakkapellen, 1 voor en 1 achter. Inclusief rolluiken. Per dakka

Laurierhof, Voorhout

dubbele nokverhoging met afgewerkt met kunstof en aan beide kanten kiepramen

Achterweg, Nieuwe Wetering

Hello. we would like to build Dakkapel with corners in our house. We have a corner house.

Figarolaan, Nieuw-Vennep

Dakkapel offerte

Dakkapel laten plaatsen in Lisse

Lisse kent nog vele oude gebouwen. Ruimtegebrek is dan vaak een punt waar veel inwoners tegenaan lopen. Is dit bij jou het geval? Denk dan eens aan de plaatsing van een dakkapel. Een dakkapel zorgt voor meer ruimte in jouw woning. Daarnaast wordt de lichtinval verbeterd en zal de waarde van jouw huis met een dakkapel verhoogd worden. De keuze uit vormgeving en materialen zijn door houten dakkapellen, kunststof dakkapellen, polyester dakkapellen en zinken dakkapellen zeer groot. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gratis dakkapellen offertes aan en kom in contact met de beste lokale aannemers!

Balkon of airco?

Wil jij de nieuwe dakkapel voorzien van een extra touch? De bij Slimster aangesloten bedrijven kunnen jouw dakkapellen compleet op maat afwerken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dakkapel met balkon? Of een dakkapel met airco? Ideaal om de temperatuur binnen goed te kunnen regelen in de zomer en winter. In overleg met de vakman uit Lisse is veel mogelijk!

Laagste prijs dakkapellen Lisse

Wanneer je contact wilt opnemen met een aannemer dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Wanneer je ons contactformulier invult, krijg je direct meerdere offertes toegestuurd. Vervolgens kun je een aannemer vrijblijvend uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je makkelijk besparen op de totale kosten van jouw nieuwe dakkapel inclusief montage!

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Lisse

WBB dakkapellen
Bogers & De Ruiter Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Dakkapel.nl
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal