• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Kozijnen Lisse

  Vergelijk 882 specialisten

  Laatste 3 kozijnen in Lisse

  Het gaat om het vervangen van het kozijn met daarin 4 á 5 ramen in een dakkapel op de tweede verdiep

  Betje Wolffstraat, Lisse

  maken van tuindeuren ipv achterraam, keukendeur dicht maken en boven achter nieuwe kunststof kozijne

  Prinsessestraat, Lisse

  1 loopdeur 1 dubbele openslaande deur 3 puntsluiting

  Churchilllaan, Voorhout

  Kozijnen offerte

  Kozijnen plaatsen in Lisse

  Slimster werkt met aangesloten specialisten die in Lisse werkzaam zijn. Zo kunnen de ramen en deuren meestal binnen 1 dag plaatsen en geven ook garantie op montage. Vraag via ons een kozijn offerte aan en wij zullen de beste bedrijven voor jou zoeken. Direct na het aanvragen koppelen wij tot 4 aangesloten specialisten aan jouw aanvraag die jou een passende offerte kunnen aanbieden. Zo kun jij de kozijn prijzen met elkaar vergelijken en heb je gegarandeerd de beste deal. Jij kiest het bedrijf wat het beste bij je past.

  Kozijnen laten plaatsen in Lisse?

  Voordelen kozijnen plaatsen door regionale vakman

  • Je stimuleert de lokale economie
  • Gegarandeerd referenties in Lisse
  • Weinig tot geen voorrijkosten

  Prijzen van kozijnen

  De prijzen van de verschillende soorten ramen en allerlei type deuren lopen uiteen. Zo is de prijs van houten kozijnen lager dan die van aluminium kozijnen. Daarnaast hebben houten kozijnen wel meer onderhoud nodig dan aluminium of kunststof kozijnen. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor kunststof met houtlook, waardoor je die klassieke uitstraling hebt van hout, maar dan zonder het nodige onderhoud. Slimster adviseert je daarom om niet alleen op de prijs te letten, maar ook te letten op kwaliteit en service. Weet je nog niet welke kozijnen je wilt hebben? Dan kun je via Slimster inspiratie opdoen voor kozijnen of vraag een kozijn-offerte aan voor informatie vanuit experts uit ons netwerk.

  Bekijk meer informatie

  Gratis kozijnen offerte in Lisse

  Via Slimster kun je eenvoudig jouw wensen doorgeven en wij zoeken specialisten die in jouw regio werken. Hierdoor kom je in contact met maximaal 4 bedrijven en koppelen deze aan jouw aanvraag. Doordat wij de bedrijven uit ons netwerk vooraf controleren ontvang jij kozijn offertes van betrouwbare partijen. Door slim te vergelijken op prijs, kwaliteit en service vind jij het bedrijf met de beste deal. Zo bespaar je op de kosten van nieuwe kozijnen.

  Vergelijk kozijnen bedrijven regio Lisse

  Eurokozijn
  Multi Kozijn
  Bogers kozijnen
  Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal