Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Kozijnen Lisse

Vergelijk 903 specialisten

Laatste 3 kozijnen in Lisse

Plaatsing in voorjaar, hoekhuis op begane grond. Is er een mogelijkheid de kozijnen te vervangen om

Laan van Bizet, Nieuw-Vennep

Kunststof houtnerf. Kantel/kiepramen. Kleur groen/wit. 1 raamkozijn (dakkapel) 2.76-2.28 incl. 2 kie

Trekschuit, Sassenheim

Draai/kiep kozijnen In ieder geval de begane grond misschien ook boven en zolder. Betreft een rijtje

Zeestraat, Noordwijkerhout

Kozijnen offerte

Kozijnen plaatsen in Lisse

Slimster werkt met aangesloten specialisten die in Lisse werkzaam zijn. Zo kunnen de ramen en deuren meestal binnen 1 dag plaatsen en geven ook garantie op montage. Vraag via ons een kozijn offerte aan en wij zullen de beste bedrijven voor jou zoeken. Direct na het aanvragen koppelen wij tot 4 aangesloten specialisten aan jouw aanvraag die jou een passende offerte kunnen aanbieden. Zo kun jij de kozijn prijzen met elkaar vergelijken en heb je gegarandeerd de beste deal. Jij kiest het bedrijf wat het beste bij je past.

Kozijnen laten plaatsen in Lisse?

Voordelen kozijnen plaatsen door regionale vakman

  • Je stimuleert de lokale economie
  • Gegarandeerd referenties in Lisse
  • Weinig tot geen voorrijkosten

Prijzen van kozijnen

De prijzen van de verschillende soorten ramen en allerlei type deuren lopen uiteen. Zo is de prijs van houten kozijnen lager dan die van aluminium kozijnen. Daarnaast hebben houten kozijnen wel meer onderhoud nodig dan aluminium of kunststof kozijnen. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor kunststof met houtlook, waardoor je die klassieke uitstraling hebt van hout, maar dan zonder het nodige onderhoud. Slimster adviseert je daarom om niet alleen op de prijs te letten, maar ook te letten op kwaliteit en service. Weet je nog niet welke kozijnen je wilt hebben? Dan kun je via Slimster inspiratie opdoen voor kozijnen of vraag een kozijn-offerte aan voor informatie vanuit experts uit ons netwerk.

Bekijk meer informatie

Gratis kozijnen offerte in Lisse

Via Slimster kun je eenvoudig jouw wensen doorgeven en wij zoeken specialisten die in jouw regio werken. Hierdoor kom je in contact met maximaal 4 bedrijven en koppelen deze aan jouw aanvraag. Doordat wij de bedrijven uit ons netwerk vooraf controleren ontvang jij kozijn offertes van betrouwbare partijen. Door slim te vergelijken op prijs, kwaliteit en service vind jij het bedrijf met de beste deal. Zo bespaar je op de kosten van nieuwe kozijnen.

Vergelijk kozijnen bedrijven regio Lisse

Eurokozijn
Multi Kozijn
Bogers kozijnen
Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal