• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Kozijnen Leiden

  Vergelijk 872 specialisten

  Laatste 3 kozijnen in Leiden

  Ik wil deze 3 kozijnen graag laten vervangen. De locatie is op de 4de verdieping zonder lift. Ik zou

  Corantijnstraat, Leiden

  We willen kunststof kozijnen kiepramen, geluiddicht, dubbele glazen, en ook de achterkant nieuwe sch

  Valkenburgseweg, Leiden

  Jaren 30 appartement. 1 of 2 schuiframen zijn aan vervanging toe. Bovenste deel is glas in lood.

  Lindestraat, Leiden

  Kozijnen offerte

  Kozijnen bestellen in Leiden?

  Woon jij in de regio van Leiden en ben je op zoek naar nieuwe kozijnen voor jouw woning? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Door via ons een kozijn offerte aan te vragen kom je gemakkelijk in contact met onze aangesloten experts die werkzaam zijn in Leiden. De ontvangen offertes vergelijk je op basis van prijs, kwaliteit en service en jij kiest uiteindelijk het beste bedrijf. Zo bespaar je op de kosten verschillende soorten ramen en type deuren.

  Kozijnen laten plaatsen of vervangen?

  Vergunning vernieuwing kozijnen

  vergunning kozijnen leiden

  Leiden heeft vele monumentale woningen wat vaak samen gaat met verouderde kozijnen. Wil je je kozijnen vervangen, dan moet je er rekening mee houden dat je hiervoor in veel gevallen een vergunning nodig hebt. Vaak kun je niet verbouwen zonder een omgevingsvergunning. Wanneer je niet in een monumentaal pand woont, maar in een nieuwbouwwoning, dan kun je vaak wel vergunningsvrij je kozijnen laten vervangen. Benieuwd wat de prijzen zijn van het laten vervangen van je kozijnen? Vraag via Slimster gemakkelijk tot 4 offertes aan en kom hierdoor in contact met experts uit ons netwerk die jou kunnen vertellen of je een vergunning nodig hebt.

  Vrijblijvende kozijn offertes in Leiden

  Slimster heeft meer dan 500 kozijn-bedrijven aangesloten, waarvan een aantal werken in Leiden en omgeving. Door in de offerte-aanvraag jouw voorkeuren op te geven, zoals materiaal van het kozijn, om hoeveel kozijnen het gaat en wanneer je ze geplaatst wilt hebben, zoeken wij de beste specialisten uit die wij aan jouw aanvraag koppelen. Je ziet direct welke regionale bedrijven dit zijn en je kunt direct een vrijblijvend adviesgesprek met ze inplannen. Hierdoor bespaar je tijd met zoeken en ook op de kosten van nieuwe kozijnen.

  Vergelijk kozijnen bedrijven regio Leiden

  Eurokozijn
  Multi Kozijn
  Bogers kozijnen
  Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal