Top 10 aannemers in Leiden

Bekijk een overzicht van de 10 best beoordeelde aannemers in Leiden. Wil je jouw huis verbouwen, renoveren of uitbouw? Of zoek je een bouwbedrijf voor een nieuwbouwproject? Via Slimster vind je een geschikt aannemingsbedrijf in Leiden voor jouw project. Vraag vrijblijvende offertes aan en vergelijk de bouwbedrijven o.a. op prijs, bereikbaarheid en reviews.

Aannemer gezocht in Leiden? Je huurt een aannemersbedrijf in voor verschillende bouwprojecten. Een aannemersbedrijf heeft de leiding over deze projecten, coördineert alles en stuurt andere vakspecialisten aan. De projecten van bouwbedrijven zijn grofweg onder te verdelen in:
  • Woning verbouwen of renoveren: bij een renovatie of verbouwing wordt je woning (voor een deel) opgeknapt door een aannemersbedrijf. Denk aan een badkamer verbouwing of keukenrenovatie.
  • Woning uitbouwen of aanbouwen: met een uitbouw, opbouw of aanbouw vergroot je je huis. Laat een bouwbedrijf bijvoorbeeld een uitbouw, dakopbouw, erker of kelder plaatsen.
  • Woning bouwen: hier gaat het om nieuwbouw, het volledig bouwen van een nieuwe woning. Ook hier kan je een bouwbedrijf voor inschakelen.
  • Aannemer gezocht in Leiden? In Leiden vind je 10 vakkundige en betrouwbare aannemers. Door offertes aan te vragen, kom je in contact met maximaal 4 bouwbedrijven die bij je wensen aansluiten. Vergelijk de bedrijven o.a. op prijs-kwaliteit, service, bereikbaarheid en reviews. Zo vind je eenvoudig het beste aannemingsbedrijf voor jouw project.

1: Onderhoudservice Kiercul

9
4 reviews
Badkamer Tegelzetter Aannemer Werkzaam in Leiden
's-Gravenhage Actief sinds 2005

2: IM2 Bouw B.V.

9
1 review
Kozijnen Aannemer Werkzaam in Leiden
Hilversum Actief sinds 2019

3: Opbouwinéénweek.nl

Aannemer Werkzaam in Leiden
Blaricum Actief sinds 2012

4: Bouwbedrijf The Limit

Sloopwerk Stukadoor Aannemer Werkzaam in Leiden
Den Haag Actief sinds 2013

5: Hazebroek Totaal Onderhoud

Kozijnen Dakramen Badkamer Werkzaam in Leiden
Zoetermeer

6: Wabo Katwijk Bouwbedrijf

Dakkapellen Aannemer Dakdekker Werkzaam in Leiden
Katwijk

7: PK Projectafbouw

Aannemer Werkzaam in Leiden
Leidschendam

8: Aannemingsbedrijf G. Bruijnes B.V.

Aannemer Werkzaam in Leiden
Alphen aan den Rijn

9: Lohman Bouw

Aannemer Werkzaam in Leiden
Alphen aan den Rijn

10: Cornerstone Bouwbedrijf B.V.

Carport Deuren & puien Aannemer Werkzaam in Leiden
's-Gravenhage