Top 10 aannemers in Voorschoten

Bekijk een overzicht van de 10 best beoordeelde aannemers in Voorschoten. Wil je jouw huis verbouwen, renoveren of uitbouw? Of zoek je een bouwbedrijf voor een nieuwbouwproject? Via Slimster vind je een geschikt aannemingsbedrijf in Voorschoten voor jouw project. Vraag vrijblijvende offertes aan en vergelijk de bouwbedrijven o.a. op prijs, bereikbaarheid en reviews.

Aannemer gezocht in Voorschoten? Je huurt een aannemersbedrijf in voor verschillende bouwprojecten. Een aannemersbedrijf heeft de leiding over deze projecten, coördineert alles en stuurt andere vakspecialisten aan. De projecten van bouwbedrijven zijn grofweg onder te verdelen in:
 • Woning verbouwen of renoveren: bij een renovatie of verbouwing wordt je woning (voor een deel) opgeknapt door een aannemersbedrijf. Denk aan een badkamer verbouwing of keukenrenovatie.
 • Woning uitbouwen of aanbouwen: met een uitbouw, opbouw of aanbouw vergroot je je huis. Laat een bouwbedrijf bijvoorbeeld een uitbouw, dakopbouw, erker of kelder plaatsen.
 • Woning bouwen: hier gaat het om nieuwbouw, het volledig bouwen van een nieuwe woning. Ook hier kan je een bouwbedrijf voor inschakelen.
 • Aannemer gezocht in Voorschoten? In Voorschoten vind je 10 vakkundige en betrouwbare aannemers. Door offertes aan te vragen, kom je in contact met maximaal 4 bouwbedrijven die bij je wensen aansluiten. Vergelijk de bedrijven o.a. op prijs-kwaliteit, service, bereikbaarheid en reviews. Zo vind je eenvoudig het beste aannemingsbedrijf voor jouw project.

1118 resultaten
1: Tanerflex
9,0
4 reviews
Aannemer Badkamer Schilder Werkzaam in Voorschoten
Rotterdam Actief sinds 2022
Welkom bij TanerFlex, hét aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in diverse klussen. Of het nu gaat om betegelen, stucen, schilderen, installeren, afwerken, water- of elektricitei
2: Opbouwinéénweek.nl
Geen reviews
Aannemer Werkzaam in Voorschoten
Blaricum Actief sinds 2012
3: Global Bouw EU B.V.
Geen reviews
Stukadoor Aannemer Badkamer Werkzaam in Voorschoten
Rotterdam Actief sinds 2020
4: Aannemersbedrijf Wilbrink B.V.
Geen reviews
Dakkapellen Badkamer Aannemer Werkzaam in Voorschoten
's-Gravenhage Actief sinds 2024
5: David Verbouwingen
Geen reviews
Aannemer Werkzaam in Voorschoten
Ridderkerk Actief sinds 2002
Wij zijn een bedrijf wat inmiddels 20 jaar bestaat en 3.000 projecten heeft gedaan! Als eigenaar (Hans Eits) van het bedrijf ga ik uit van het principe, behandel een ander zoals j
6: Bouwservice Leiden
Geen reviews
Aannemer Werkzaam in Voorschoten
Leiden Actief sinds 2023
'Bouwservice Leiden brengt alle disciplines in de bouw samen. Wij werken met vaste partijen, door jarenlange ervaring met elkaar weten wij precies wat wij aan elkaar hebben en kunn
7: De Prefabriek B.V.
Geen reviews
Aannemer Werkzaam in Voorschoten
Amsterdam Actief sinds 2017
Thuis is de plek waar je optimaal wil genieten. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer ruimte en dus meer comfort. Wij vinden dat dit voor zoveel mogelijk mens
8: S&S All In Renovatie
Geen reviews
Aannemer Badkamer Werkzaam in Voorschoten
Delft Actief sinds 2020
9: Profi Project
Geen reviews
Stukadoor Aannemer Werkzaam in Voorschoten
's-Gravenhage Actief sinds 2023
10: Wilo
Geen reviews
Inbraakbeveiliging Aannemer Isolatie Werkzaam in Voorschoten
Scheveningen

Waarom Slimster

Zojuist vergeleken

 • 08:23Enschede
 • 08:18Eindhoven
 • 08:17Nieuwediep
 • 08:16Heijningen

Waar we voor staan

 • 1247 ervaren aannemers
 • Bespaar tijd & geld
 • Juiste aannemer voor jouw klus
 • Altijd actief in jouw regio
 • Tot 4 vrijblijvende offertes
 • Met bouwtekening en vergunning

94% beveelt ons aan

8,6 gemiddeld, 904 reviews