Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Stukadoor Leiden

Vergelijk 701 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Leiden

Nieuwe badkamer gebouwd. Plafond nu nog gipsplaten.

Braambes, Leiden

Het stucwerk komt in de keuken tussen de onderkasten en het plafond. Hoogte plafond is 2,38.

Korvetwal, Leiden

Het gaat om een maissonnette die nu wordt gebouwd in een school. Ongeveer 190m2 muren (varierend van

Max Velthuijskade, Leiden

Stukadoor offerte

Stucwerk in Leiden

Wij van Slimster brengen jou in contact met stukadoorsbedrijven die stucen, pleisteren en spackspuiten in heel Nederland, Zo zijn wij ondermeer te vinden in de plaats Leiden. Dus ben jij woonachtig in Leiden en op zoek naar een stukadoor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zoals gezegd brengen onze stukadoors niet alleen stucwerk aan, maar repareren zij ook beschadigd pleisterwerk. Zo kunnen veel onzuiverheden zoals scheuren en kieren in de muren worden hersteld. Wil je weten wat wij in jouw situatie aanraden? Vraag een gratis stucwerk offerte aan bij maximaal 4 verschillende stucadoorsbedrijven in jouw regio via het offerteformulier. In een persoonlijk gesprek zal een expert de situatie bekijken om vervolgens met jou de opties door te nemen.

Badkamer stucen?

Tegenwoordig worden niet alleen muren en plafonds aangepakt door een stukadoor. Het is ook mogelijk om je keuken of badkamer te laten stukadoren. Wil jij de badkamer stucen en omtoveren tot een prachtige luxe doucheruimte? De bij ons aangesloten stukadoors kunnen dit voor je regelen. Kijk bijvoorbeeld eens naar betonlook, Marokkaans tadelakt of microcement. Dit zijn veel gebruikte stucwerk soorten in badkamers. Om de duurzaamheid te garanderen wordt gebruik gemaakt van een waterafstotende afwerking.

Op zoek naar een goedkope stukadoor in Leiden?

Laagste prijs stukadoor Leiden

Woon jij in de regio Leiden en wil je graag een ervaren stukadoor inhuren om jouw woning te stucen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag hier gratis stukadoor offertes aan en vergelijk lokale stucadoorsbedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer zelf de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw muren of plafonds stuken naar wens. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar direct op de totale kosten van jouw stucwerk inclusief afwerking en voorrijkosten!

Vergelijk 701 stukadoorsbedrijven in regio Leiden

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal