Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Stukadoor Dordrecht

Vergelijk 704 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Dordrecht

40m2 wanden en plafonds overloop, trapgat, kast, hal

Jacob van Lennepstraat, Dordrecht

Wij zouden graag onze woning willen isoleren aan de buitenzijde en dan deze willen laten stucen

Noordendijk, Dordrecht

Het werk omvat het glad en vorstbestendig afwerken van een betonnen bak in de goed bereikbare achter

Molendijkhof, Dordrecht

Stukadoor offerte

Stucwerk in Dordrecht

Ben jij net in een nieuwe woning in Dordrecht getrokken en zitten de wanden vol oneffenheden? Of woon je al langere tijd in Dordrecht en zijn jouw wanden en plafonds inmiddels aan een opknapbeurt toe? Voor het stuken van de muren moet je bij de stukadoorsbedrijven van Slimster zijn. Wij werken nauw samen met speciaal geselecteerde stukadoors en stucadoorsbedrijven uit heel Nederland en België. Deze voldoen allen aan onze strenge eisen op het gebied van materialen, vakmanschap en de scherpste prijzen. Zo kun je bij ons heel voordelig jouw wanden en plafonds weer glad en egaal maken. De perfecte basis voor een verdere afwerking. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar je kunt ook kiezen voor een afwerking met sierpleister door onze experts. Het ruime aanbod zorgt ervoor dat vele designs mogelijk zijn, onder andere spachtelputz en schuurwerk. Benieuwd naar de opties en bijbehorende stucwerk prijzen? Vraag gratis stukadoor offertes aan en vergelijk lokale bedrijven!

Stucwerk, pleisterwerk of spuitwerk?

Deze 3 technieken gebruiken onze stukadoors tijdens het stuken. Voor nieuwbouwwoningen of muren met kleine oneffenheden is spuitwerk ideaal. Bij deze goedkope manier van stuken brengen zij met de zogenaamde “spackspuit” een klein laagje aan op de muren. Zo worden deze weer glad en egaal. Voor oudere woningen met grotere oneffenheden zijn de andere technieken een betere oplossing, waarbij pleisterwerk ook geschikt is voor buitenmuren. Daarnaast zijn stucwerk, en met name pleisterwerk, een geschiktere basis voor een afwerking met sierpleister.

Zoek jij een goedkope stukadoor in Dordrecht?

Laagste prijs stukadoor Dordrecht

Woon jij in de regio Dordrecht en wil jij een betrouwbare stukadoor inhuren om jouw muren, keuken of zelfs badkamer te stucen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag hier gratis stucwerk offertes aan en vergelijk lokale stukadoorsbedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer daarna zelf de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw woning stukadoren naar wens. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar eenvoudig op de totale kosten van jouw project inclusief stucwerk afwerking!

Vergelijk 704 stukadoorsbedrijven in regio Dordrecht

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal