• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 112.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Kozijnen Dordrecht

Vergelijk 722 specialisten

Laatste 3 kozijnen in Dordrecht

1 schuifraam vervangen door draaikiepraam met kunststof kozijn afmeting met kozijn 104 cm breed 112

Knolhaven, Dordrecht

Keuken 1700x1100 met draai/kiep en ventilatierooster in vaste deel. Badkamer 1e verd. 580x1370 draai

Van Doesburg-Erf, Dordrecht

Het is een standaarderker jaren 30 woning, bestaande uit een breed middenraam en 2 smallere zijramen

Oranjelaan, Dordrecht

Kozijnen offerte

Kozijnen laten plaatsen in Dordrecht

Slimster heeft een landelijke dekking met meer dan 200 aangesloten bedrijven. Ook in Dordrecht zijn een aantal experts uit ons netwerk werkzaam. Hierdoor is er altijd een referentie dicht bij jou in de buurt. Tevens bespaar je op de voorrijkosten en stimuleer je de lokale economie. Kies je voor nieuwe traditionele houten kozijnen, kunststof kozijnen met houtlook of onderhoudsvrije aluminium kozijnen? Door de ervaring van onze aangesloten bedrijven zijn er allerlei type ramen en soorten deuren beschikbaar. Benieuwd naar de kozijn mogelijkheden? Vraag via Slimster eenvoudig tot maximaal 5 offertes aan en kies het bedrijf wat het beste bij je past.

Kozijnen laten plaatsen?

Bespaar kosten met nieuwe kozijnen

Het kopen van nieuwe kozijnen kan een flinke investering zijn. Wanneer je kiest voor kunststof kozijnen, dan verhoogt dit de isolatiewaarde van je woning. Hierdoor bespaar je geld op je energierekening. Een ander voordeel van kunststof kozijnen is dat ze de waarde van je huis verhogen en dit is voordelig als je in de toekomst je woning weer wilt verkopen. Elk kozijn materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Bekijk meer over de verschillende kozijn materialen of vraag direct tot 5 offertes aan en laat je door onze aangesloten specialisten informeren.

Gratis kozijn offertes in Dordrecht

Vraag via Slimster offertes aan en je komt in contact met maximaal 5 aangesloten regionale bedrijven die werken in de omgeving van Dordrecht. Jij kunt de ontvangen offertes slim vergelijken op prijs én kwaliteit en je kiest het bedrijf wat het beste bij je past. Wil je liever eerst een afspraak? Geen enkel probleem, want experts uit ons netwerk plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in. Hierdoor kunnen ze ook direct de huidige situatie bekijken, waardoor je achteraf niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Vergelijk kozijnen bedrijven regio Dordrecht

Eurokozijn
Multi Kozijn
Bogers kozijnen
Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal