Top 10 airco installateurs in Dordrecht

Ben je op zoek naar het beste airco bedrijf in Dordrecht? Bekijk de top 10 airco installateurs die gevestigd of werkzaam zijn in Dordrecht. Je vindt het juiste bedrijf voor jouw airco door vrijblijvende airco offertes aan te vragen. Zo kom je in contact met airco specialisten, die je o.a. vergelijkt op prijs, reviews, service en kwaliteit. Zo koop jij goedkoop je nieuwe airco of laat je je bestaande airco installatie checken.

Aangesloten airconditioning bedrijven in Dordrecht kunnen zowel airco's plaatsen als repareren. Zowel het installeren als reparatie van een airco moet tenslotte gedaan worden door een gecertificeerd STEK airco-bedrijf. Zo kunnen zij:

 • Airco installeren: er zijn verschillende soorten airco's die je kunt laten plaatsen; single split airco, multi split airco of een monoblock airco. De (multi) split airco is de meest gekozen airco, omdat deze een of meerdere ruimten kan koelen of verwarmen. Daarnaast is een split airco perfect te combineren met zonnepanelen, waardoor je energiezuinig je huis kunt verwarmen in de winter of koelen in de zomer.
 • Airco onderhouden: in sommige gevallen is onderhoud aan de airco verplicht. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid koelmiddel die je airco bevat. Vaak staat dit op je airco vermeld, maar we raden sowieso aan om minimaal 1 keer per jaar je airconditioning te laten onderhouden door een airco specialist.

 • Tip! Sluit een airco onderhoudscontract af me een lokaal. Zo heb je geen omkijken meer naar het onderhouden van je airco. En dit is vaak goedkoper dan spoed reparatie en dichterbij betekend minder of zelfs geen voorrijkosten voor de airco monteur.

In Dordrecht hebben we 10 gecertificeerde airco-specialisten gevonden. Vraag vrijblijvende airco offertes aan om in contact te komen met maximaal 4 airco bedrijven en adviseurs die bij jou en je wensen aansluiten. Je vergelijkt deze airco installateurs onder andere op basis van de prijsoffertes, ervaringen van eerdere klanten en beschikbaarheid. Op basis van al deze informatie kies je zelf het beste airco bedrijf voor jouw airco.

100 resultaten
1: Ouxo Energy B.V.
10
2 reviews
Zonnepanelen Airconditioning Warmtepomp Werkzaam in Dordrecht
Tynaarlo Actief sinds 2020
2: Reftech airconditioning
10
1 review
Airconditioning Werkzaam in Dordrecht
Sassenheim Actief sinds 1998
3: Climacom B.V.
9,0
9 reviews
Warmtepomp Airconditioning Werkzaam in Dordrecht
Hendrik-Ido-Ambacht Actief sinds 2021
4: Kh Installaties B.V.
9,0
7 reviews
Airconditioning CV-ketel Warmtepomp Werkzaam in Dordrecht
Vierpolders Actief sinds 2022
Ons verhaal begon toen twee personen met verschillende achtergronden maar dezelfde visie elkaar ontmoetten. De ene, een ervaren professional uit de installatietechniek, en de ander
5: e-WNDR Airco Verkoop B.V.
9,0
6 reviews
Airconditioning Energielabel Werkzaam in Dordrecht
Spijkenisse Actief sinds 2024
6: FRESH AIRCO B.V.
9,0
2 reviews
Airconditioning Werkzaam in Dordrecht
's-Gravenhage Actief sinds 2020
7: Airco Centraal
8,0
1 review
Airconditioning Werkzaam in Dordrecht
Vianen Actief sinds 2020
Welkom bij Airco Centraal! Met trots bieden wij hoogwaardige airconditioningoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche s
8: SterAirco B.V.
Geen reviews
Warmtepomp Airconditioning Werkzaam in Dordrecht
Ridderkerk Actief sinds 2015
9: Warmte-koeling
Geen reviews
Airconditioning Werkzaam in Dordrecht
Rotterdam Actief sinds 2023
10: Groendrecht B.V.
Geen reviews
Airconditioning Isolatie Zonnepanelen Werkzaam in Dordrecht
Rotterdam Actief sinds 2023

Waarom Slimster

Zojuist vergeleken

 • 05:09Oud-Beijerland
 • 02:44Utrecht
 • 00:35's-Hertogenbosch
 • 00:12Arnhem

Waar we voor staan

 • Ervaren airco installateurs
 • Bespaar tijd & geld
 • Vergelijken = beste deal
 • Werkzaam in jouw regio

94% beveelt ons aan

8,6 gemiddeld, 910 reviews