Direct airco offertes vergelijken

Ontvang geheel vrijblijvende airco offertes en vergelijk installateurs die in jouw regio actief zijn!

 • Nu aanvragen = zomer drukte voor zijn.
 • Profiteer nu nog van snelle plaatsing én lagere prijzen.
Bespaar tijd & geld
Direct airco offertes vergelijken

Online airconditioning offertes aanvragen

 1. Vul bovenstaand airco offerte formulier in
 2. Wij matchen de 2 beste bedrijven voor jouw opdracht
 3. Je ontvangt een offerte van ieder bedrijf
 4. Vergelijk deze offertes
 5. Kies de beste deal

Waarom offerte airco vergelijken via Slimster?

Wil je airco offertes aanvragen? Een airco systeem is een flinke investering. Het is daarom altijd verstandig om meerdere offertes te vergelijken voordat je een airco installateur kiest.

Door te vergelijken vind je de beste airco én beste installateur qua prijs, kwaliteit en service. Heb je nog vragen na het lezen van onze online informatie? De aangesloten installateurs voorzien je graag van vrijblijvend advies.

Hoe werkt offertes vergelijken via Slimster?

Eenvoudig airco offerte vergelijken

Airco offerte

Je woning koelen (en verwarmen) met airconditioning? Vraag eenvoudig airco offertes aan via het bovenstaande formulier. Om de beste installateurs in jouw regio te vinden, hebben we je adresgegevens nodig. Zo kunnen wij gericht voor je op zoek naar de beste vakman in jouw regio.

Na het versturen van de aanvraag gaan wij in ons netwerk op zoek naar de beste airco installateurs voor jou. Je ontvangt een e-mail waarin we vertellen aan wie de jouw opdracht hebben doorgestuurd.

Beste airconditioning deal vinden voor jou

Je ontvangt airconditioning offertes van deze installateurs. In een oogopslag kun je deze offertes met elkaar vergelijken. Zo maak je eenvoudig een eerste selectie:

 • Heeft het bedrijf goede referenties?
 • Bezit het bedrijf keurmerken?
 • Is de offerte aantrekkelijk geprijsd?
 • Heb je garantie op materiaal & montage?
 • Wat zit er wel/niet bij de prijs inbegrepen?

Maak een vrijblijvende afspraak met de vakmannen van jouw keuze. Je kunt dan face-to-face al je vragen stellen en ook alternatieven bespreken. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Worden er nieuwe afspraken gemaakt? Tijdens of na de afspraak ontvang je een nieuwe airco offerte. Vergelijk deze met de andere prijsopgaves en kies welke deal het beste bij jou past.