Top 10 stukadoors in Zuid-holland

Op zoek naar een goede stukadoor in Zuid-Holland? We hebben de top 10 stukadoors op een rij gezet die gevestigd of werkzaam zijn in de buurt van Zuid-Holland. Vraag vrijblijvende offertes aan, vergelijk de bedrijven die bij jou passen en kies het juiste stukadoorsbedrijf voor jouw klus.

Stukadoren is een kwalitatieve klus en je wilt dat dit goed gebeurt. Door de hulp in te schakelen van een vakkundig stukadoorsbedrijf geniet je lange tijd van je gestucte muren en plafonds. In Zuid-Holland vind je stukadoors voor allerlei werkzaamheden:

 • Stucwerk binnen: in huis zorgt een stukadoor vooral voor gestucte muren en plafonds. Populaire afwerkmogelijkheden zijn glad stucwerk, sierpleister of betonstuc.
 • Stucwerk buiten: een stukadoorsbedrijf kan ook buiten stucen. Denk aan het stucen van een gevel of buitenmuur. Dit wordt vaak gedaan ter renovatie van de gevel. Veelgebruikte opties zijn crepi, schuurwerk, kaleien, sierpleister of cementeren.
 • Lijstwerk & ornamenten: gestucte muren of plafonds afwerken wordt ook door de stukadoor gedaan. Laat je stucwerk decoratief afwerken met sierlijsten of ornamenten.

Je vindt de beste stukadoorsbedrijven in de omgeving van Zuid-Holland door vrijblijvende offertes aan te vragen. We gaan dan op zoek naar de beste stukadoors die aansluiten bij je wensen en gevestigd of werkzaam zijn in Zuid-Holland. Vergelijk de bedrijven onder andere op prijs-kwaliteit, service, beschikbaarheid en reviews. Zo maak je goed geïnformeerd de keuze voor het beste stukadoorsbedrijf voor jouw klus.

410 resultaten
9,0
7 reviews
Stukadoor Werkzaam in Zuid-holland
Bleiswijk Actief sinds 2022
9,0
4 reviews
Stukadoor Schilder Timmerman Werkzaam in Zuid-holland
Rotterdam Actief sinds 2022
Welkom bij TanerFlex, hét aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in diverse klussen. Of het nu gaat om betegelen, stucen, schilderen, installeren, afwerken, water- of elektricitei
9,0
2 reviews
Stukadoor Vloeren Werkzaam in Zuid-holland
Maassluis Actief sinds 2006
9,0
8 reviews
Stukadoor Schilder Werkzaam in Zuid-holland
's-Gravenhage Actief sinds 2012
8,0
1 review
Stukadoor Werkzaam in Zuid-holland
Rotterdam Actief sinds 2015
7,0
1 review
Badkamer Stukadoor Schilder Werkzaam in Zuid-holland
Rotterdam Actief sinds 2015
7,0
3 reviews
Stukadoor Schilder Isolatie Werkzaam in Zuid-holland
Schiedam Actief sinds 2010
8: Profi Project
Geen reviews
Stukadoor Aannemer Werkzaam in Zuid-holland
's-Gravenhage Actief sinds 2023
9: Regal Renovations B.V
Geen reviews
Stukadoor Werkzaam in Zuid-holland
Rotterdam Actief sinds 2021
10: Varro Restauratie & Decoratie
Geen reviews
Stukadoor Vloeren Werkzaam in Zuid-holland
Maasland

Waarom Slimster

Zojuist vergeleken

 • 00:42Breda
 • 00:26Venlo
 • 23:44Rotterdam
 • 23:44Blaricum

Waar we voor staan

 • 948 ervaren stukadoors
 • Altijd actief in jouw regio
 • Juiste stukadoor voor jouw klus
 • Bespaar tijd & geld
 • Vergelijken = beste deal
 • Tot 5 volledig vrijblijvende offertes

94% beveelt ons aan

8,6 gemiddeld, 919 reviews

Hoogste kwaliteit stucwerk in Zuid-Holland

Ga jij een huis renoveren of een nieuw huis laten bouwen in de provincie Zuid-Holland? Stukadoors helpen jou graag met al het raapwerk, pleisterwerk en spuitwerk. Slimster heeft alle experts verzameld en daarmee verkrijg je nu gemakkelijk helder inzicht in de mogelijkheden en kosten. Prijzen van stukadoors kunnen namelijk nogal verschillen. Tijd voor nieuwe wanden, plafonds en/of (buiten) muren in bijvoorbeeld een betonlook? Regel het nu snel en goedkoop met een van de stukadoors in Zuid-Holland. Vraag hier gratis stucwerk offertes aan en vind snel de beste aanbieding!

Spachtelputz fleurt jouw woning op!

Het gladstrijken van een muur is handig wanneer je gaat behangen of verven. Het creëren van een klassieke stijl in jouw interieur kan met sierpleister. De prijs van jouw huis laten stijgen door betere isolatie. Dit en nog veel meer ligt binnen handbereik door de diensten van stukadoors in Zuid-Holland.

Op zoek naar een ervaren stukadoor in Zuid-Holland?
Gratis offerte

Laagste prijs stukadoor Zuid-Holland

Woon jij in de provincie Zuid-Holland en zoek je een betrouwbare stukadoor voor het stucen van jouw muren, plafonds of buitenwanden? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag hier gratis stukadoor offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens zelf de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw woning naar wens stukadoren. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je snel besparen op de totale kosten van stucwerk inclusief afwerking en de voorrijkosten!

Vergelijk 948 stukadoorsbedrijven in Zuid-Holland

Van Hussel Schilderwerken Stucwerk
All in Stuc Hoenderdaal
Zeister Afbouw
Lionstuc
Gebr. De Haas Afbouw
EC Afbouw
Algra Afbouw
 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal