Vind beste glaszetter in Zuid-holland

Gratis Glaszetter offertes

Gratis & vrijblijvend

Top 10 glaszetters in Zuid-holland

Glaszetter gezocht in Zuid-Holland? Bekijk de 10 beste glaszetters die werkzaam of gevestigd zijn in Zuid-Holland. Bij Slimster vergelijk je vrijblijvend offertes op o.a. beschikbaarheid, prijs en reviews. Zo vind je het beste glaszetbedrijf voor jouw opdracht.

Zoek je een glasservice in de omgeving van Zuid-Holland voor het vervangen of repareren van beglazing? Of heb je een glaszetter nodig voor de plaatsing van nieuw glas? Je kunt glaszetters inhuren voor allerlei verschillende werkzaamheden. De 3 meest populaire taken van glaszetbedrijven in Zuid-Holland zijn:
  • Glas vervangen: is je glas lek of verouderd? Glaszetbedrijven vervangen je oude, beschadigde glas. Ook kunnen ze de isolatie van je beglazing verbeteren door HR++ of HR+++ glas te plaatsen.
  • Nieuw glas plaatsen: zoek je een glashandel voor het zetten van nieuw glas? Ook hiervoor vind je een geschikte glaszetter in Zuid-Holland. Denk bijvoorbeeld aan het zetten van veiligheidsglas, interieurglas, glas-in-lood en glazen deuren.
  • Glasschade herstellen: een sterretje in je beglazing of een kapotte ruit/glasplaat? De glaszetters in Zuid-Holland kunnen ook glasreparaties uitvoeren of (indien nodig) het beschadigde glas vervangen.

Op zoek naar betrouwbare en vakkundige glaszetter in Zuid-Holland? We hebben 10 goede glaszetters gevonden in Zuid-Holland. Je vindt de beste glaszetter voor jouw opdracht door vrijblijvende offertes aan te vragen. Zo kom je in contact met maximaal 3 geschikte glaszettersbedrijven. We koppelen jouw aanvraag aan glashandels die gevestigd of werkzaam zijn in Zuid-Holland en aansluiten bij jou en je wensen. Je vergelijkt deze glasbedrijven o.a. op basis van prijs-kwaliteitverhouding, service, reviews en beschikbaarheid. Op basis van al deze informatie bepaal je uiteindelijk wie de beste glaszetter is voor jouw klus.

DR Aannemingsbedrijf

DR Aannemingsbedrijf

Rhoon   Actief sinds 2015

#1 bedrijf
Glaszetter Kozijnen Verbouwing & renovatie
9,0
Uitstekend
2 reviews
JVDDM

J. van der Ende Montage-Aanneming B.V.

's-Gravenzande  

Glaszetter
DG

Dennis glas/gevelreiniging

's-Gravenhage  

Glaszetter Gevelrenovatie
GGM

Glas- & Gevelreiniging Markus

Rozenburg  

Glaszetter Gevelrenovatie
GDS

Glashandel De Schenk B.V.

Poeldijk  

Glaszetter
BSGVOF

Budding Schilders- en Glaszettersbedr. V.O.F.

Rozenburg  

Glaszetter
MGSGV

M.G.S. Glasservices & Ventilatietechnieken

's-Gravenhage  

Glaszetter Ventilatie
GT

Glashandel TGS

Leiden  

Glaszetter
VGBS

Verhoeff Glas- Behang- en Schilderwerken

Bleiswijk  

Schilder Glaszetter
RSO

Rick Schilder- en Onderhoudsbedrijf

's-Gravenhage  

Glaszetter