Top 10 stukadoors in Aalst

Op zoek naar een goede stukadoor in Aalst? We hebben de top 10 stukadoors op een rij gezet die gevestigd of werkzaam zijn in de buurt van Aalst. Vraag vrijblijvende offertes aan, vergelijk de bedrijven die bij jou passen en kies het juiste stukadoorsbedrijf voor jouw klus.

Stukadoren is een kwalitatieve klus en je wilt dat dit goed gebeurt. Door de hulp in te schakelen van een vakkundig stukadoorsbedrijf geniet je lange tijd van je gestucte muren en plafonds. In Aalst vind je stukadoors voor allerlei werkzaamheden:

 • Stucwerk binnen: in huis zorgt een stukadoor vooral voor gestucte muren en plafonds. Populaire afwerkmogelijkheden zijn glad stucwerk, sierpleister of betonstuc.
 • Stucwerk buiten: een stukadoorsbedrijf kan ook buiten stucen. Denk aan het stucen van een gevel of buitenmuur. Dit wordt vaak gedaan ter renovatie van de gevel. Veelgebruikte opties zijn crepi, schuurwerk, kaleien, sierpleister of cementeren.
 • Lijstwerk & ornamenten: gestucte muren of plafonds afwerken wordt ook door de stukadoor gedaan. Laat je stucwerk decoratief afwerken met sierlijsten of ornamenten.

Je vindt de beste stukadoorsbedrijven in de omgeving van Aalst door vrijblijvende offertes aan te vragen. We gaan dan op zoek naar de beste stukadoors die aansluiten bij je wensen en gevestigd of werkzaam zijn in Aalst. Vergelijk de bedrijven onder andere op prijs-kwaliteit, service, beschikbaarheid en reviews. Zo maak je goed geïnformeerd de keuze voor het beste stukadoorsbedrijf voor jouw klus.

62 resultaten
9,0
5 reviews
Stukadoor Schilder Werkzaam in Aalst
Nijmegen Actief sinds 2019
8,0
3 reviews
Stukadoor Schilder Werkzaam in Aalst
Nijmegen Actief sinds 2015
7,0
3 reviews
Stukadoor Schilder Isolatie Werkzaam in Aalst
Schiedam Actief sinds 2010
7,0
4 reviews
Stukadoor Werkzaam in Aalst
Zwartsluis Actief sinds 2019
Geen reviews
Stukadoor Schilder Werkzaam in Aalst
Mijdrecht Actief sinds 2013
RECENSIES https://www.werkspot.nl/profiel/jacobussen-stukadoor/reviews
6: Stukadoorsbedrijf Eskens
Geen reviews
Stukadoor Werkzaam in Aalst
Maarssen Actief sinds 2019
7: Van Rus Dienstverleningen
Geen reviews
Schilder Stukadoor Tegelzetter Werkzaam in Aalst
Hedel Actief sinds 2013
8: Harry Kuijs B.V.
Geen reviews
Keuken Aannemer Stukadoor Werkzaam in Aalst
Nieuwkuijk
9: Bouwtotaal Hedel V.O.F.
Geen reviews
Stukadoor Werkzaam in Aalst
Hedel
10: brokers klus
Geen reviews
Kitwerk Stukadoor Terrasoverkappingen Werkzaam in Aalst
Kaatsheuvel

Waarom Slimster

Zojuist vergeleken

 • 09:31Amstelveen
 • 09:26Heerhugowaard
 • 09:24Tilburg
 • 09:24Almere

Waar we voor staan

 • 946 ervaren stukadoors
 • Altijd actief in jouw regio
 • Juiste stukadoor voor jouw klus
 • Bespaar tijd & geld
 • Vergelijken = beste deal
 • Tot 5 volledig vrijblijvende offertes

94% beveelt ons aan

8,6 gemiddeld, 919 reviews

Woning stucen in Aalst

Schakel je een stukadoor in, dan kan jouw huis daar flink van opknappen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of restauratie, via Slimster vind je een ervaren stukadoor in Aalst. De bij ons aangesloten stukadoorsbedrijven kunnen jouw woning binnen no-time voorzien van allerlei soorten en kunnen dit afwerken door middel van waterafstotend stucwerk of sierlijsten. Vraag eenvoudig tot 4 vrijblijvende stukadoor offertes aan en vind de beste vakman voor jouw opdracht.

Stucwerk in allerlei soorten en afwerkingen

De specialist bepaalt met jou het beste materiaal om jouw muur of plafond te stucen, bijvoorbeeld in glad stucwerk, spackspuitwerk of juist in betonstuc. Daarnaast worden ook alle wensen van jou besproken. Wil je bijvoorbeeld jouw badkamer afwerken met waterafstotend stucwerk of jouw woonkamer afwerken met sierlijsten? Experts uit ons netwerk zullen jou vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden in Aalst en een gratis vrijblijvende offerte uitbrengen.

Stucwerk Aalst voor de laagste prijs

Woon jij in Aalst en wil je je woning renoveren door je huis te laten stucen? Laat dit dan over aan ervaren vakmannen die werken in Aalst en omgeving. Zo hebben zij altijd wel een referentie in de buurt zitten. Je bespaart eenvoudig op de voorrijkosten en je stimuleert ook nog de lokale economie. Vergelijk daarom slim via Slimster, want jij kiest het bedrijf met de beste deal.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Aalst

Van Hussel Schilderwerken Stucwerk
All in Stuc Hoenderdaal
Zeister Afbouw
Lionstuc
Gebr. De Haas Afbouw
EC Afbouw
Algra Afbouw
 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal