• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

  Stukadoor Gelderland

  Vergelijk 669 specialisten

  Laatste 3 stukadoor in Gelderland

  In een huis uit 2012 wil ik graag de badkamer (deels) vervangen. Het tegelwerk wat erin zit bevalt m

  Grotestraat, Ede

  Er zijn wat roestpuntjes die mogelijk ook op andere plekken kunnen ontstaan. Misschien moet er een e

  Dijkmanzoet, Tiel

  Wij willen graag Beton Ciré aan laten brengen op 1 wandje van 4m2 in onze badkamer. In deze wand zit

  Willem Barentszstraat, Barneveld

  Stukadoor offerte

  Je woning in Gelderland laten stucen?

  Zoek jij een ervaren stukadoorsbedrijf in Gelderland? Onze aangesloten specialisten zijn actief in heel Nederland en dus ook in het oosten van het land. Zo zijn stukadoors uit ons netwerk onder andere actief in Nijkerk, Arnhem, Ede, Barneveld en vele andere plaatsen en kunnen zij allerlei soorten stucwerk voorzien in slaapkamer, woonkamer en zelf in de badkamer. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, waaronder het aanbrengen van betonstuc of glad stucwerk. Vraag via Slimster eenvoudig tot 4 vrijblijvende stukadoor offertes aan en jij kiest het bedrijf met de beste deal die de klus mag uitvoeren.

  Stucwerk in allerlei soorten en afwerkingen

  Aangesloten bedrijven kunnen jouw stucwerk voorzien in allerlei stucwerk soorten en stucwerk afwerking. De specialist bepaalt met jou het beste materiaal om jouw muur of plafond te stucen, bijvoorbeeld in glad stucwerk, spackspuitwerk of juist in betonstuc. Daarnaast worden ook alle wensen van jou besproken. Wil je bijvoorbeeld jouw badkamer afwerken met waterafstotend stucwerk of jouw woonkamer afwerken met sierlijsten? Experts uit ons netwerk zullen jou vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden in Gelderland en een gratis vrijblijvende offerte uitbrengen.

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Stucwerk offerte in Gelderland voor de laagste prijs

  Deskundig advies en een duidelijk overzicht van de prijzen zijn belangrijk. Via Slimster kom je eenvoudig in contact met ervaren stukadoors uit Gelderland. Vul het offerteformulier in en ontvang tot maximaal 4 stukadoor offertes. Deze vergelijk je slim op prijs en kwaliteit. Vervolgens kies jij de vakman die de klus mag uitvoeren. Besteed je stucwerk uit, vergelijk en bespaar tot wel 45 procent op de totale kosten van stucwerk.

  Stukadoorsbedrijven vergelijken in Gelderland

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal