• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 138.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Kozijnen Gelderland

Vergelijk 787 specialisten

Laatste 3 kozijnen in Gelderland

circa 2.75 x 1.28 mtr. circa 2.30 x 1.28 mtr. elk raam 2 draai kiep met 1 hor. Telefonisch het bes

Nic Beetsstraat, Lichtenvoorde

In eerste instantie #Buitendeur Deur 102x190 met smal zijraam. #Openslaande  deuren of schuif pui

Spijkerstraat, Beneden-Leeuwen

Twee ramen van 2150 mm breed en 2100 mm hoog. Per raam een roedeverdelingen van 40 bij 50 cm ( ongev

Binnenweg, Wilp

Kozijnen offerte

Kozijnen vervangen of plaatsen in Gelderland

Woon jij in Gelderland en wil jij binnenkort je kozijnen vervangen? Of juist nieuwe kozijnen laten plaatsen? Dan kunnen de aangesloten specialisten van Slimster jou verder helpen. Doordat zij werken in Gelderland hebben zij altijd wel een referentie in de buurt zitten en kunnen zij ook jou helpen met het plaatsen van allerlei soorten ramen en type deuren. Vraag daarom via Slimster eenvoudig tot 5 kozijn offertes aan en kies zelf het bedrijf met de beste deal. Zo helpt Slimster jou besparen tot wel 45% op de kosten van nieuwe kozijnen.

Kozijnen laten plaatsen?

Prijzen van kozijnen

De prijzen van de verschillende soorten ramen en allerlei type deuren lopen uiteen. Zo is de prijs van houten kozijnen lager dan die van aluminium kozijnen. Daarnaast hebben houten kozijnen wel meer onderhoud nodig dan aluminium of kunststof kozijnen. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor kunststof met houtlook, waardoor je die klassieke uitstraling hebt van hout, maar dan zonder het nodige onderhoud. Slimster adviseert je daarom om niet alleen op de prijs te letten, maar ook te letten op kwaliteit en service. Weet je nog niet welke kozijnen je wilt hebben? Dan kun je via Slimster inspiratie opdoen voor kozijnen of vraag een kozijn-offerte aan voor informatie vanuit experts uit ons netwerk.

Gratis offertes in Gelderland

Wanneer je via Slimster offertes aanvraagt, dan zul je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes van onze aangesloten bedrijven ontvangen. Wij selecteren de bedrijven op basis van jouw aanvraag en of deze werkt in de provincie Gelderland. Wil je met zo laag mogelijke kosten de beste kwaliteit kozijnen aanschaffen met goede service? Dan kun je de ontvangen offertes vergelijken op prijs, kwaliteit en service. Jij kiest het beste bedrijf die de kozijnen plaatst.

Bedrijven in Gelderland vergelijken op prijs én kwaliteit

Eurokozijn
Multi Kozijn
Bogers kozijnen
Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal