• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 164.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Dakkapellen Gelderland

Vergelijk 471 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Gelderland

Ik wil graag twee offertes; een met ramen tot de grond, gevel breed, een met ramen vanaf 40 cm

De Clercqstraat, Zutphen

Wij zijn op zoek naar aan dakkapel van 3 a 3,5 meter plat dak liefst kunstof met 2 draaikiep ramen

Koolmeesweg, Apeldoorn

Als het prijstechnisch gunstug is overweeg ik 2 dakkapellen.

Bosweg, Velp

Dakkapel offerte

Dakkapellen regio Gelderland

Je kent het probleem vast wel: na een aantal jaar in dezelfde woning te hebben gewoond, krijg je steeds meer spullen, waardoor jouw huidige woning in de omgeving van Gelderland eigenlijk te klein begint te worden. Dan is verhuizen natuurlijk een optie, maar lang niet altijd behoort dit tot de mogelijkheden. Een snelle en vooral praktische manier om een extra leefruimte te creëren, is door het plaatsen van een dakkapel op zolder. Via Slimster kun je de beste dakkapellen specialisten uit Gelderland vergelijken op prijzen en kwaliteit. Zij werken met hoogwaardige dakkapel materialen en kunnen alle soorten dakkapellen plaatsen. Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Vergunningen nodig voor het plaatsen van een dakkapel?

Vaak wordt gedacht dat je voor het plaatsen van een dakkapel een vergunning nodig hebt. Daar is echter sinds 1 november 2014 verandering in gekomen. Voor het plaatsen van een dakkapel is ook in Gelderland namelijk niet altijd een bouwvergunning meer nodig. Wanneer de dakkapel aan bepaalde richtlijnen voldoet kun je de dakkapel vergunningsvrij plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de drempel voor het plaatsen van een dakkapel een stuk lager is geworden en men dus sneller de beslissing zal nemen om een dakkapel te laten plaatsen.

Vergunning nodig? Bekijk de prijzen per gemeente

Welk materiaal kies jij?

Wil je een nieuwe dakkapel laten plaatsen? Dan heb je de keus uit diverse materialen. Elk materiaal heeft haar eigen voordelen, nadelen en prijs. Zo is een houten dakkapel goedkoper, maar vergt deze meer onderhoud. Geen tijd voor onderhoudswerkzaamheden? Kies dan voor een kunststof dakkapel of polyester dakkapel. Een zinken dakkapel heeft een strakke en moderne uitstraling. Zink is echter wel duurder dan de andere materiaalsoorten.

Besparen op jouw nieuwe dakkapel in Gelderland?

Laagste prijs dakkapel Gelderland

Woon jij in de provincie Gelederland en ben je op zoek naar een betrouwbare specialist voor het plaatsen van een dakkapel? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag direct gratis dakkapellen offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Zo vind je meteen de aannemer met de voordeligste aanbieding. Met Slimster kun je tot wel 45 procent besparen op de totale kosten inclusief materialen en montage!

Vergelijk 471 dakkapellen specialisten Gelderland

WBB dakkapellen
Bogers & De Ruiter Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Dakkapel.nl
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal