• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Dakkapellen Gelderland

  Vergelijk 493 specialisten

  Laatste 3 dakkapellen in Gelderland

  Graag twee draai-kiepramen. Dakhelling is (geschat) iets vlakker dan 45 graden.

  Malvert, Nijmegen

  Graag offerte voor zowel 2 als 3 dakkapellen (nog niet helemaal over uit, mede afhankelijk van total

  Oude Groenestraat, Nijmegen

  Wij willen graag een eenzijdige nokverhoging. Breedte 5/6 meter.

  Koningin Julianalaan, Zutphen

  Dakkapel offerte

  Dakkapellen regio Gelderland

  Je kent het probleem vast wel: na een aantal jaar in dezelfde woning te hebben gewoond, krijg je steeds meer spullen, waardoor jouw huidige woning in de omgeving van Gelderland eigenlijk te klein begint te worden. Dan is verhuizen natuurlijk een optie, maar lang niet altijd behoort dit tot de mogelijkheden. Een snelle en vooral praktische manier om een extra leefruimte te creëren, is door het plaatsen van een dakkapel op zolder. Via Slimster kun je de beste dakkapellen specialisten uit Gelderland vergelijken op prijzen en kwaliteit. Zij werken met hoogwaardige dakkapel materialen en kunnen alle soorten dakkapellen plaatsen. Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Vergunningen nodig voor het plaatsen van een dakkapel?

  Vaak wordt gedacht dat je voor het plaatsen van een dakkapel een vergunning nodig hebt. Daar is echter sinds 1 november 2014 verandering in gekomen. Voor het plaatsen van een dakkapel is ook in Gelderland namelijk niet altijd een bouwvergunning meer nodig. Wanneer de dakkapel aan bepaalde richtlijnen voldoet kun je de dakkapel vergunningsvrij plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de drempel voor het plaatsen van een dakkapel een stuk lager is geworden en men dus sneller de beslissing zal nemen om een dakkapel te laten plaatsen.

  Vergunning nodig? Bekijk de prijzen per gemeente

  Welk materiaal kies jij?

  Wil je een nieuwe dakkapel laten plaatsen? Dan heb je de keus uit diverse materialen. Elk materiaal heeft haar eigen voordelen, nadelen en prijs. Zo is een houten dakkapel goedkoper, maar vergt deze meer onderhoud. Geen tijd voor onderhoudswerkzaamheden? Kies dan voor een kunststof dakkapel of polyester dakkapel. Een zinken dakkapel heeft een strakke en moderne uitstraling. Zink is echter wel duurder dan de andere materiaalsoorten.

  Besparen op jouw nieuwe dakkapel in Gelderland?

  Laagste prijs dakkapel Gelderland

  Woon jij in de provincie Gelederland en ben je op zoek naar een betrouwbare specialist voor het plaatsen van een dakkapel? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag direct gratis dakkapellen offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Zo vind je meteen de aannemer met de voordeligste aanbieding. Met Slimster kun je tot wel 45 procent besparen op de totale kosten inclusief materialen en montage!

  Vergelijk 493 dakkapellen specialisten Gelderland

  WBB dakkapellen
  Bogers & De Ruiter Dakkapellen
  Scheer Dakkapellen
  Dakkapel.nl
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal