Vergelijk specialisten in en rond Winterswijk

Top 10 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Winterswijk

Onderhoudsvrij Kunststof kozijnen Dubbelglas Kunststof aftimmering buitenzijde Casco

Beuzenes, Winterswijk

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE VOOR EEN DAKKAPEL. 1 VAST RAAM EN 2 KIEPRAMEN

Rozenstraat, Winterswijk

Onderhoudsvrij in jaren 30 stijl met draai kiep ramen

Keizersdwarsweg, Winterswijk

Dakkapel laten plaatsen in Winterswijk

In de Achterhoek in de regio Winterswijk worden tegenwoordig steeds meer dakkapellen geplaatst. Dit is niet zo vreemd, want een dakkapel biedt jou verschillende voordelen. De oppervlakte van jouw huis wordt groter, waardoor je meer ruimte hebt. De lichtinval en het zicht naar buiten toe worden ook verbeterd. Tot slot wordt jouw woning meer waard door de plaatsing van een dakkapel. De bij Slimster aangesloten bedrijven werken met hoogwaardige materialen en kunnen alle soorten dakkapellen plaatsen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Opties en materialen

De keuze aan materialen wordt tegenwoordig steeds groter. Hout is nog altijd populair, maar ook kunststof, zink en polyester worden vaak gebruikt. Qua vormgeving zijn er vele opties mogelijk, maar bedenk wel dat je altijd de regels van de gemeente Winterswijk in acht moet nemen. In sommige gevallen heb je bij de plaatsing van een dakkapel in Winterswijk een omgevingsvergunning nodig. Wanneer je aan bepaalde richtlijnen voldoet kun je ook een vergunningsvrije dakkapel laten plaatsen.

Besparen op jouw nieuwe dakkapel in Winterswijk?

Vergunningsvrij bouwen in Winterswijk

Wil je een dakkapel plaatsen in Winterswijk? Als de dakkapel voldoet aan de volgende punten mag dit zonder omgevingsvergunning.

 • De dakkapel wordt geplaatst aan de achterzijde aan de niet-straatkant.
 • De dakkapel heeft een plat dak.
 • Gemeten vanaf de voet van de dakkapel mag deze niet hoger zijn dan 1.75 meter.
 • De onderkant ligt meer dan 50 centimeter, maar minder dan 1 meter boven de dakvoet.
 • De bovenkant van de dakkapel ligt meer dan 50 centimeter onder de daknok.
 • De zijkanten liggen meer dan 50 centimeter van de zijkanten van het dakvlak.
 • De woning moet in eigen bezit zijn. Deze regels gelden niet voor tijdelijke woningen als een woonwagen of woonkeet. De regels gelden ook niet voor vakantiehuisjes of andere soorten woningen die niet permanent bewoond mogen worden.
 • Woningen die zijn aangewezen als monument of zijn aangewezen als beschermd stads- of dorpsgezicht komen niet in aanmerking.

Gratis 5 dakkapellen offertes in Winterswijk

Zelf contact opnemen met specialisten in dakkapellen en offertes onderling vergelijken gaat je veel tijd en moeite kosten. Maak nu gebruik van de service van Slimster en ontvang 4 gratis offertes van specialisten in de regio Winterswijk. De offertes zijn geheel vrijblijvend, waardoor je nergens aan vast zit. Zo kun je op jouw gemak de beste keuze voor een specialist in dakkapellen maken.

Vergelijk 504 dakkapellen specialisten regio Winterswijk

 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal