• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 199.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Dakkapellen Deventer

Vergelijk 485 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Deventer

Wij willen graag een keralit dakkappel van 3 m Antraciet met wit (zie voorbeeld) Vergunning hebben

Marienburghstraat, Deventer

Graag onderhoudsvrije dakkapel, incl roosters, liefst bestaand uit 3 of vier ramen, dubbel glas goed

Sallandstraat, Deventer

Graag naast de offerte voor de dakkapel apart een berekening voor rolluiken en een insectenhor

Joke Smitstraat, Deventer

Dakkapel offerte

Dakkapel laten plaatsen in Deventer

Deventer staat binnen Nederland bekend als karakteristieke, oude stad, met ruimte voor cultuur en – met name heel veel – boeken. Ieder huis heeft bovendien een verhaal en wil je jouw eigen hoofdstuk aan de woning toevoegen, dan kun je denken aan een uitbreiding. Een dakkapel is een goede manier om meer woonruimte en lichtinval te creëren. Bovendien verhogen dakkapellen de waarde van jouw huis. Via Slimster kun je lokale aannemers vergelijken en vind je snel de beste deal. De bij ons aangesloten bedrijven werken met hoogwaardige dakkapel materialen en kunnen alle soorten dakkapellen plaatsen.

Besparen op jouw nieuwe dakkapel in Deventer?

Voorwaarden en vergunning

Denk ook jij de hoogte in? Wanneer je in een van de karakteristieke oude woningen in Deventer woont en graag een dakkapel op jouw woning wilt plaatsen, dan zul je echter wel moeten voldoen aan een aantal regels. De gemeente heeft diverse regels en eisen opgesteld om de authenticiteit van de woningen te bewaren. In Deventer dien je er bijvoorbeeld rekening mee te houden dat:

  • Een dakkapel niet hoger dan 1,75 mag zijn.
  • Een dakkapel niet breder mag zijn dan de helft van de woning.

Wanneer je in een historisch pand woont, dan is het raadzaam ook te controleren of jouw huis op de lijst van monumentale woningen staat. Hier zijn namelijk andere eisen en voorwaarden aan verbonden. Je kunt dit online controleren via het omgevingsloket.

Dakkapel vergunning? Bekijk de prijzen per gemeente

Vergelijk lokale aannemers

Slimster kan zich echter goed voorstellen dat je er weinig tijd voor hebt om jezelf in de regelgeving te verdiepen. Daarom kun je vrijblijvend meerdere offertes ontvangen van specialisten uit de regio Deventer. Zij zijn bekend met de eisen en regels en kunnen je daarom goed aangeven wat de mogelijkheden zijn. Doordat u meerdere offertes ontvangt, kun je bovendien eenvoudig de kosten met elkaar vergelijken. Zo weet je ook zeker dat jij de beste deal voor een dakkapel krijgt.

Laagste prijs dakkapellen Deventer

Bespaar tot wel 45% op de totale kosten van een nieuwe dakkapel door gebruik te maken van Slimster. Vul het offerteformulier in en vergelijk lokale bedrijven op prijs en kwaliteit. Zo vind je altijd de laagste prijs voor een dakkapel inclusief montage!

Vergelijk 485 dakkapellen specialisten regio Deventer

WBB dakkapellen
Bogers & De Ruiter Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Dakkapel.nl
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal