• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Dakkapellen Deventer

  Vergelijk 495 specialisten

  Laatste 3 dakkapellen in Deventer

  2x kiep/kantel 1 x vast raam en tussenlaag met rolluik. Bestaande kapel vervangen en nieuwe aftim

  Kastanjeweg, Deventer

  draai kiep ramen /kunstof kozijnen/electrisch rolluik /horren in raam

  Bernard Luninckstraat, Deventer

  Hoogte dakkapelis ongeveer 2 meter. Graag offerte voor 5 meter en 6 meter.

  Brinkgreverweg, Deventer

  Dakkapel offerte

  Dakkapel laten plaatsen in Deventer

  Deventer staat binnen Nederland bekend als karakteristieke, oude stad, met ruimte voor cultuur en – met name heel veel – boeken. Ieder huis heeft bovendien een verhaal en wil je jouw eigen hoofdstuk aan de woning toevoegen, dan kun je denken aan een uitbreiding. Een dakkapel is een goede manier om meer woonruimte en lichtinval te creëren. Bovendien verhogen dakkapellen de waarde van jouw huis. Via Slimster kun je lokale aannemers vergelijken en vind je snel de beste deal. De bij ons aangesloten bedrijven werken met hoogwaardige dakkapel materialen en kunnen alle soorten dakkapellen plaatsen.

  Besparen op jouw nieuwe dakkapel in Deventer?

  Voorwaarden en vergunning

  Denk ook jij de hoogte in? Wanneer je in een van de karakteristieke oude woningen in Deventer woont en graag een dakkapel op jouw woning wilt plaatsen, dan zul je echter wel moeten voldoen aan een aantal regels. De gemeente heeft diverse regels en eisen opgesteld om de authenticiteit van de woningen te bewaren. In Deventer dien je er bijvoorbeeld rekening mee te houden dat:

  • Een dakkapel niet hoger dan 1,75 mag zijn.
  • Een dakkapel niet breder mag zijn dan de helft van de woning.

  Wanneer je in een historisch pand woont, dan is het raadzaam ook te controleren of jouw huis op de lijst van monumentale woningen staat. Hier zijn namelijk andere eisen en voorwaarden aan verbonden. Je kunt dit online controleren via het omgevingsloket.

  Dakkapel vergunning? Bekijk de prijzen per gemeente

  Vergelijk lokale aannemers

  Slimster kan zich echter goed voorstellen dat je er weinig tijd voor hebt om jezelf in de regelgeving te verdiepen. Daarom kun je vrijblijvend meerdere offertes ontvangen van specialisten uit de regio Deventer. Zij zijn bekend met de eisen en regels en kunnen je daarom goed aangeven wat de mogelijkheden zijn. Doordat u meerdere offertes ontvangt, kun je bovendien eenvoudig de kosten met elkaar vergelijken. Zo weet je ook zeker dat jij de beste deal voor een dakkapel krijgt.

  Laagste prijs dakkapellen Deventer

  Bespaar tot wel 45% op de totale kosten van een nieuwe dakkapel door gebruik te maken van Slimster. Vul het offerteformulier in en vergelijk lokale bedrijven op prijs en kwaliteit. Zo vind je altijd de laagste prijs voor een dakkapel inclusief montage!

  Vergelijk 495 dakkapellen specialisten regio Deventer

  WBB dakkapellen
  Bogers & De Ruiter Dakkapellen
  Scheer Dakkapellen
  Dakkapel.nl
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal