• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 179.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Dakkapellen Ommen

Vergelijk 478 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Ommen

We gaan dakpannen vervangen en overwegen ook 2 dakkapellen. 2 b 1 hoog +/- Zwart of donkergrijs.

Schoolstraat, Kloosterhaar

ook zouden we graag willen weten wat het kost met draai-kiep ramen

Heerkensmarke, Zwolle

Onderhoudsvrij, draai/kiepramen, binnen aftimmeren zou ik eventueel zelf kunnen/doen

De Putter, Vriezenveen

Dakkapel offerte

Dakkapel plaatsen in Ommen

Altijd al gedroomd van een dakkapel op jouw huis? Met een dakkapel tover je jouw zolderkamer om tot een volwaardige slaapkamer of kantoor aan huis. Of misschien verwacht je gezinsuitbreiding en wordt de zolderverdieping een mooie kinderkamer. Hoe dan ook, een dakkapel is snel geplaatst. Maar voor het zover is, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. En natuurlijk wil je de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Via Slimster kun je gratis dakkapellen offertes vergelijken. De bij ons aangesloten bedrijven werken met hoogwaardige materialen, zoals hout, zink, polyester en kunststof. Voor de beste deal ben je bij ons aan het juiste adres!

Casco of prefab?

Onze dakkapel specialisten kunnen alle soorten dakkapellen bouwen en plaatsen. Of je nu een complete afwerking wenst, of geld wilt besparen met een casco dakkapel. Tegenwoordig zijn prefab dakkapellen erg populair. Deze worden in de fabriek gemaakt en in 1 deel op het dak geplaatst. Dit scheelt veel arbeid en overlast, omdat er minder werkzaamheden op het dak nodig zijn.

Wat kost een dakkapel vergunning?

Vaak heb je een bouwvergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel. In sommige situaties kun je een dakkapel vergunningsvrij plaatsen, mits deze voldoet aan diverse richtlijnen. Per gemeente kunnen de kosten voor een omgevingsvergunning verschillen. Daarom heeft Slimster de dakkapel vergunning prijzen per gemeente voor jou alvast op een rijtje gezet!

Besparen op jouw nieuwe dakkapel in Ommen?

Dakkapellen offertes Ommen vergelijken

Je wilt jouw woning in Ommen uitbouwen met een dakkapel? Vraag dan snel gratis en geheel vrijblijvend tot wel vijf offertes aan. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw voorkeuren doorgeven en dan doen wij de rest. Zo bespaar je tijd op jouw zoektocht en kun je sneller genieten van die nieuwe ruime en lichte zolderkamer. Via Slimster vergelijk je lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit en bespaar je flink op jouw project inclusief montage!

Vergelijk 478 dakkapellen specialisten regio Ommen

WBB dakkapellen
Bogers & De Ruiter Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Dakkapel.nl
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal