Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Dakkapellen Meppel

Vergelijk 505 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Meppel

Kunststof kozijn 105 hg. Met 2draai/kiepramen. en een tussenstuk van ca.12 cm. Boeiboord met overste

Ambonstraat, Meppel

Dakkapel moet op de 1 verdieping geplaatst worden aan de achterzijde van de woning. Zijde bestaat ui

Westerd, Meppel

Plat dak, kunststof, rest vrij basic. Gaat met name om ruimtecreatie. Zonwering niet nodig. We wille

Concordiastraat, Meppel

Dakkapel offerte

Dakkapellen in Meppel laten plaatsen

Ben je woonachtig in de regio Meppel en wil je graag een dakkapel laten plaatsen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan bij Slimster. De specialisten die bij ons zijn aangesloten, beschikken over veel expertise en ervaring. Ze begeleiden je gedurende het gehele bouwtraject: van de vergunning tot aan de afwerking van de dakkapel. Ze kunnen alle soorten dakkapellen realiseren en werken enkel met hoogwaardige dakkapel materialen, zoals FSC hout, polyester en zink.

Dakkapel materialen

Voordat je een dakkapel laat plaatsen is het belangrijk om na te denken over de materiaalkeuze. Kies je een houten dakkapel vanwege de lagere prijs? Of kies je voor een onderhoudsvrije kunststof dakkapel. Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een prefab polyester dakkapel omdat dit minder werk op het dak vereist. Tot slot plaatsen onze aannemers zinken dakkapellen met een strakke en moderne uitstraling.

Balkon of airco?

Wil jij de nieuwe dakkapel voorzien van een extra touch? De bij Slimster aangesloten bedrijven kunnen jouw dakkapellen compleet op maat afwerken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dakkapel met balkon? Of een dakkapel met airco? Ideaal om de temperatuur binnen goed te kunnen regelen in de zomer en winter. In overleg met de vakman uit Meppel is veel mogelijk!

Besparen op jouw nieuwe dakkapel in Meppel?

Gratis offertes dakkapel Meppel

Wil je een dakkapel laten plaatsen op je woning in Meppel? Vul dan het aanvraagformulier in en kom in contact met geschikte aannemers. Op basis van jouw aanvraag word je gekoppeld aan maximaal 4 specialisten die in de regio Meppel actief zijn. Deze specialisten nemen contact met je op en vervolgens bepaal je zelf met welk bedrijf je in zee gaat. Zo kun je tot wel 45 procent besparen op de totale kosten inclusief montage!

Vergelijk 505 dakkapellen specialisten regio Meppel

WBB dakkapellen
Bogers & De Ruiter Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Dakkapel.nl
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal