Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Meppel

Vergelijk 215 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Meppel

Ik heb een houten geverfde trap. Ik wil graag een witte kleur trap met HPL.

Botter, Meppel

De trap van begane grond naar 1e verdieping is halfrond, bevat 15 treden en er zitten al stootborden

Jol, Meppel

Ik zou graag een prijsopgaaf willen hebben voor een trap met laminaat. Twee, beneden en zoldertrap.

Roerdomp, Meppel

Traprenovatie offerte

Trap bekleden in Meppel

Oude trappen kunnen slijtageplekken en andere mankementen vertonen. Niet alleen minder mooi qua aanzicht in huis, het kan ook erg gevaarlijk zijn. Wil jij jouw trappen weer veilig maken en een frisse nieuwe look geven? Een traprenovatie is vaak binnen een dag gerealiseerd en is via Slimster zeer betaalbaar. Bij ons kun je namelijk trapbekleding specialisten uit jouw eigen regio vergelijken, dus ook uit het Drentse Meppel. Vraag direct gratis offertes aan en vergelijk alle kosten en mogelijkheden voor het laten renoveren van jouw trap.

Materialen, kleuren en opties

Bij de traprenovatie heb je veel persoonlijke inbreng. Je kunt namelijk kiezen uit diverse trapbekleding materialen, kleuren en extra opties. Met eikenhout en laminaat kun je een warme uitstraling creëren. Andere soorten materiaal voor trap bekleden zijn PVC, linoleum en staal. Zoek je een goedkope oplossing? Dan kun je de traptreden laten stofferen met sisal of tapijt.

Voor de afwerking van jouw trappen kun je kiezen uit opties als een balustrade of anti-slip matjes. Dit soort extraatjes maken de trap bovendien een stuk veiliger. Ze voorkomen uitglijden en andere valpartijen. Meer informatie over alle mogelijkheden en prijzen? In een vrijblijvend adviesgesprek geeft de Meppelse vakman alle info!

Besparen op jouw traprenovatie in Meppel?

Beste deal traprenovatie Meppel

Woon jij in Meppel of omgeving en zoek jij de beste traprenovatie specialist uit de regio? Vraag dan eenvoudig gratis offertes aan via Slimster en vergelijk deze op prijs én kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding voor trap renoveren en bekleden. Binnen een dag geniet jij weer van een veilige en mooie trap. Via Slimster kun je bovendien tot wel 45% op de totale kosten besparen!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Meppel

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal