• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

  Traprenovatie Assen

  Vergelijk 213 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Assen

  In totaal 2 trappen te renoveren. 1 open trap en 1 gesloten trap. Beide 13 tredes en 1 kwart draai.

  Iemstukken, Assen

  Ook de trapwangen dienen bekleed te worden met PVC.

  Buitenes, Assen

  Betreft een open trap met 15 treden en 2 draaien (halve draai)

  Citadel, Assen

  Traprenovatie offerte

  Traprenovatie op maat in Assen

  Een oude en versleten trap zorgt voor een minder strakke uitstraling in huis. Daarnaast zijn slijtageplekken en splinters (bij houten trappen) ook nog eens erg gevaarlijk. Zijn jouw trappen toe aan een goede opknapbeurt? De traprenovatie specialisten van Slimster staan voor jouw klaar! Ook in Drenthe hebben wij actieve bedrijven voor nieuw trapbekleding. Benieuwd naar de beste vakmannen in Assen en omgeving? Vraag direct gratis traprenovatie offertes aan en vind de beste deal!

  traprenovatie assen

  Trap bekleden met tapijt

  Het laten bekleden van jouw trap met tapijt kent veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de vele dessins waaruit je kunt kiezen en de lage aanschafprijs van het tapijten trapbekleding. Het renoveren van de trappen hoeft niet veel geld te kosten met de bij Slimster aangesloten specialisten. Voor jouw traprenovatie in Assen kun je natuurlijk ook kiezen voor materialen als eiken, laminaat of PVC. In overleg met de vakman vind je het materiaal dat het best past bij jouw woning.

  Besparen op jouw traprenovatie in Assen?

  Traprenovatie Assen voor de laagste prijs

  Woon jij in Assen of omgeving en ben je op zoek naar de beste traprenovatie specialist? Via Slimster kun je lokale bedrijven vergelijken op basis van jouw persoonlijke wensen. Vul het offerteformulier in en ontvang gratis offertes die je kunt vergelijken op prijzen én kwaliteit. Selecteer de trapbekleding expert met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren. Bij ons kun je tot wel 45% besparen op de kosten van jouw klus!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Assen

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal