Houtlook trap inspiratie

Pascal van de Beek
Product Specialist
1 minuten

Wil jij een houtlook trap realiseren? Een houtlook traprenovatie geeft je de uitstraling van hout, maar de voordelen van een laminaat of pvc trapbekleding.

Kenmerken houtlook trap

  • Uitstraling van houten trap
  • Minder onderhoud nodig
  • Voordeliger dan echt hout
  • Overzettreden eenvoudig geplaatst
  • Diverse materialen mogelijk

Houtlook trap inspiratie opdoen

trapbekleding houtlook
houtlook traptreden
houtlook overzettreden
houtlook trap

Houtlook trapbekleding

Wil je de uitstraling van hout, maar gaat jouw voorkeur uit naar een ander materiaal? Er zijn verschillende mogelijkheden als je een houtlook trap wilt maken:

Wel een traprenovatie met echt hout? Ga dan voor een eikenhouten traprenovatie.

Houtlook overzettreden

De meestvoorkomende manier om een houtlook trap te maken, is met behulp van overzettreden. Deze overzettreden worden over de bestaande traptreden geplaatst. Zo heb je snel een prachtige, nieuwe trap.

Houtlook overzettreden zijn beschikbaar in vele soorten, maten en kleuren. Ga voor een eikenlook overzettreden, overzettreden met duidelijke nerf of juist houtlook treden met een fijne structuur. Je kan altijd de houtlook uitstraling creëren die bij jouw wensen aansluit.

Houtlook opties voor trap

Denk er ook over na om jouw houtlook trap helemaal in stijl af te werken: met houtlook trapwangen en houtlook stootborden.

Dezelfde stijl op de vloer?

Dezelfde stijl op de vloer?

Wil je de uitstraling van hout op de vloer, maar geen parket laten leggen? Er zijn gelukkig veel mogelijkheden voor een houtlook vloer, die nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. Doe hier meer inspiratie op en ontdek deze mogelijkheden.
Houtlook vloer

Traprenovatie houtlook door ervaren vakman

Houtlook traprenovatie

Ga je voor een houtlook traprenovatie? Dan wil je uiteraard dat deze klus goed wordt uitgevoerd. Schakel daarom de hulp in van een ervaren vakman, die verstand van zaken heeft. Bij Slimster kom je eenvoudig in contact met deze vakkundige bedrijven, die je vrijblijvend adviseren en een gratis prijsofferte geven. Door deze bedrijven te vergelijken, vind je eenvoudig de beste deal voor jouw houtlook traprenovatie.

265 traprenovatie specialisten vergelijken

BHG Traprenovatie
Daniels Traprenovatie logo
GP Decor logo
ProStairs Traprenovatie logo
TrapXpress traprenovatie logo
AMG Traprenovatie logo
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis traprenovatie offertes?
Geheel vrijblijvend
Houtlook trap inspiratie