• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Betonlook traprenovatie

  Betonlook trap inspiratie & opties

  Vind beste vakman
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Wil je een betonlook traprenovatie uitvoeren? Ook als je geen betonnen trap hebt, kan je eenvoudig een betonlook trap realiseren. Ontdek hier de mogelijkheden voor trappen in betonlook.

  Kenmerken betonlook trap

  • Uitstraling van betonnen trap
  • Voelt niet koud aan
  • Voordeliger dan echt beton
  • Overzettreden eenvoudig geplaatst
  • Verschillende materialen mogelijk

  Betonlook trap inspiratie opdoen

  Trap betonlook verven

  Wil je een betonlook uitstraling op de trap? Laat dan je trap met betonverf schilderen. Zo creëer je een betonlook trap, zonder een echte betonnen trap te plaatsen.

  Trap schilderen

  Betonlook trapbekleding

  Wil je een betonlook trap, maar heb je geen betonnen trap? Er zijn diverse materialen om een betonlook trap te realiseren. Bij een traprenovatie van betonlook zijn de meest voorkomende materialen:

  Moet je een nieuwe trap plaatsen? Lees dan meer over een betonnen trap.

  Betonlook overzettreden

  Betonlook overzettreden zijn het meest populair als je een betonlook traprenovatie laat uitvoeren. Deze overzettreden worden over de bestaande traptreden geplaatst.

  Ga je voor lichte betonlook traptreden of een donkere betonlook? Het kan allemaal. Laat je adviseren door een vakman over de mogelijkheden om jouw trap met betonlook te bekleden.

  Betonlook trap naar eigen wens samenstellen

  Ga je voor een betonlook traprenovatie, dan heb je de keuze uit verschillende materialen. Ga je voor laminaat of linoleum? Of laat je jouw trap in betonlook schilderen? Een populaire optie voor een betonlook trap is pvc trapbekleding. Ga jij ook met pvc overzettreden een betonlook realiseren?

  Ook qua uitstraling heb je verschillende opties: je kan donker grijs betonlook of licht grijs betonlook kiezen, maar ook crème betonlook is mogelijk. Door al deze opties creëer je altijd de trap die jij voor ogen hebt. En wil je jouw betonlook trap goed afwerken? Laat dan ook trapwangen en stootborden plaatsen in de betonnen look.

  Betonlook trap laten plaatsen door ervaren vakman

  Laat je adviseren over de mogelijkheden met een betonlook trap of vind een ervaren vakman die de traprenovatie kan uitvoeren. Bij Slimster kom je eenvoudig in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn en beschikken over jarenlange ervaring met traprenovaties. Vergelijk deze vakmannen en kies wie de beste deal heeft.

  211 traprenovatie specialisten vergelijken

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal