Betonlook traprenovatie

Pascal van de Beek
Product Specialist
2 minuten

Wil je een betonlook traprenovatie uitvoeren? Ook als je geen betonnen trap hebt, kan je eenvoudig een betonlook trap realiseren. Ontdek hier de mogelijkheden voor trappen in betonlook.

Kenmerken betonlook trap

  • Uitstraling van betonnen trap
  • Voelt niet koud aan
  • Voordeliger dan echt beton
  • Overzettreden eenvoudig geplaatst
  • Verschillende materialen mogelijk

Betonlook trap inspiratie opdoen

Grijze betonlook trap

Grijze betonlook trap

Authentieke stijl
Traprenovatie betonlook

Traprenovatie betonlook

Moderne stijl
Zwart betonlook trap

Zwart betonlook trap

Luxe uitstraling

Trap betonlook verven

Wil je een betonlook uitstraling op de trap? Laat dan je trap met betonverf schilderen. Zo creëer je een betonlook trap, zonder een echte betonnen trap te plaatsen.

Trap schilderen
Gratis offertes

Betonlook trapbekleding

Wil je een betonlook trap, maar heb je geen betonnen trap? Er zijn diverse materialen om een betonlook trap te realiseren. Bij een traprenovatie van betonlook zijn de meest voorkomende materialen:

Moet je een nieuwe trap plaatsen? Lees dan meer over een betonnen trap.

Betonlook overzettreden

Betonlook overzettreden zijn het meest populair als je een betonlook traprenovatie laat uitvoeren. Deze overzettreden worden over de bestaande traptreden geplaatst.

Ga je voor lichte betonlook traptreden of een donkere betonlook? Het kan allemaal. Laat je adviseren door een vakman over de mogelijkheden om jouw trap met betonlook te bekleden.

Betonlook trap naar eigen wens samenstellen

Ga je voor een betonlook traprenovatie, dan heb je de keuze uit verschillende materialen. Ga je voor laminaat of linoleum? Of laat je jouw trap in betonlook schilderen? Een populaire optie voor een betonlook trap is pvc trapbekleding. Ga jij ook met pvc overzettreden een betonlook realiseren?

Ook qua uitstraling heb je verschillende opties: je kan donker grijs betonlook of licht grijs betonlook kiezen, maar ook crème betonlook is mogelijk. Door al deze opties creëer je altijd de trap die jij voor ogen hebt. En wil je jouw betonlook trap goed afwerken? Laat dan ook trapwangen en stootborden plaatsen in de betonnen look.

Dezelfde stijl op de vloer?

Dezelfde stijl op de vloer?

Ben je op zoek naar een betonnen of betonlook vloer? Je hoeft zeker niet altijd de hoofdprijs te betalen en een echte betonvloer te laten aanbrengen. Er zijn ook goedkopere varianten waarmee je de uitstraling van beton creëert op je vloer. Doe hier meer inspiratie op en ontdek de mogelijkheden.
Betonlook vloer

Betonlook trap laten plaatsen door ervaren vakman

Betonlook traprenovatie

Laat je adviseren over de mogelijkheden met een betonlook trap of vind een ervaren vakman die de traprenovatie kan uitvoeren. Bij Slimster kom je eenvoudig in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn en beschikken over jarenlange ervaring met traprenovaties. Vergelijk deze vakmannen en kies wie de beste deal heeft.

263 traprenovatie specialisten vergelijken

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Twenreno Traprenovatie
BHG Traprenvatie
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis traprenovatie offertes?
Geheel vrijblijvend
Betonlook traprenovatie