Wat kost betonlook schilderen?

Pascal van de Beek
Content Specialist
3 minuten
Minimale kosten € 35
Gemiddelde kosten € 50
Maximale kosten € 65
Indicatie prijs betonlook verf laten schilderen per m2.

Wil je jouw woning in betonlook schilderen? Ga voor een industriële, robuuste uitstraling of juist voor een warme, unieke look in huis. De betonlook is tegenwoordig erg populair en ook nog eens eenvoudig te bereiken met het juiste schilderwerk.

Voordelen betonverf

 • Lijkt op echt beton
 • Veel goedkoper dan betonstuc
 • Waterafstotend te maken
 • Zelf uitstraling bepalen

Nadelen betonverf

 • Betonstuc is meest realistisch
 • Niet krasvast

Wat kost betonlook schilderen?

Schilderwerk Prijs per uur* Offerte
Betonlook schilderen € 50

*Vanaf-prijs betonlook schilderen, incl. materiaal, btw en arbeid.

Wil je wel de betonlook in huis, maar niet de kosten van betonstuc? Ga dan voor betonverf. Dit schilderwerk kost een fractie van de prijs van stucwerk, terwijl je wel een soortgelijke uitstraling creëert. Laat betonverf aanbrengen door een ervaren vakman die precies weet hoe je het mooiste eindresultaat krijgt. Ben je benieuwd naar de betonverf prijzen?

Vakman voor betonlook schilderwerk
Vind beste deal
Andere opties bekijken?
Schilderwerk inspiratie

Betonlook inspiratie opdoen

Weet je al zeker dat je een betonlook wilt creëren in je woning? Of twijfel je nog of de betonlook wel goed te combineren is met bepaalde materialen? De uitstraling van beton is eenvoudig te verwerken in huis. Zo kan je betonlook uitstekend combineren met diverse materialen, zoals:

 • betonlook met hout
 • betonlook met metaal
 • betonlook met leer
 • betonlook met glas

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende kleuren betonverf; zwart, wit of antraciet zijn enkele voorbeelden hiervan.

Waterdichte betonverf
Betonstuc is waterafstotend van zichzelf, maar betonverf heeft deze eigenschap niet. Toch is met behulp van een speciale coating ook betonverf waterdicht te maken. Zo geniet je ook van deze uitstraling in de badkamer of keuken.
Liever betonstuc aanbrengen?
Betonstuc

Betonlook verf badkamer

betonverf badkamer

Wil je een betoneffect met verf in je badkamer? Voor een betonlook badkamer is verf minder geschikt, maar de schilder zal gebruikmaken van een coating. Voor dit effect is een 2 componenten coating nodig: deze is lastiger aan te brengen dan betonverf en iets duurder. De betonlook coating zorgt echter wel voor een naadloze, krasvaste en vooral waterdichte afwerklaag. Iets wat je met gewone betonverf niet voor elkaar krijgt als je een betonlook badkamer of betonlook wc wilt creëren.

Mogelijkheden betonlook keuken

De betonlook keuken wordt steeds populairder. De betonnen uitstraling is op diverse plekken in de keuken te creëren:

Betonlook keuken achterwand

Wil je een betonlook achterwand verven met behulp van betonverf? Het is dan erg belangrijk om het schilderwerk af te werken met een speciale coating, waardoor je de wand eenvoudig kunt reinigen.

Betonlook aanrechtblad

Een betonnen aanrechtblad heeft een prachtige uitstraling, maar heeft ook een flink prijskaartje. Met betonverf creëer je een betonlook aanrechtblad tegen een betaalbare prijs. Net als in de badkamer wordt ook bij een betonlook keukenblad gekozen voor 2 componenten betonverf. Deze coating maakt de betonverf waterdicht en krasvast. Zo geniet je lange tijd van jouw keukenblad in betonlook.

Meer informatie?
Keuken schilderen

Mogelijkheden met betonlook verf in huis

Je kunt natuurlijk op veel meer plekken in huis een beton effect creëren met betonverf, zoals de gang, slaapkamer, trappen, meubels of woonkamer:

 • Betonlook verf meubels
 • Betonlook verf op muur
 • Tegels verven met betonlook
 • Betonlook verf op vloer

Geen betonlook, maar andere uitstraling?

Ben je op zoek naar het juiste decoratieve schilderwerk, maar is betonlook net niet wat je zoekt? Misschien is de marmerlook op muren dan wel wat voor jou. Laat je adviseren over alle mogelijkheden door één van de vakmannen uit het Slimster-netwerk.

Beste deal voor betonlook schilderwerk vinden

Kosten betonlook schilderen

Goed schilderwerk is essentieel voor de uitstraling en kwaliteit van de muren. Schakel de hulp in van een betrouwbare schilder uit het Slimster-netwerk. Je komt in contact met 4 regionale schilders, die je zelf vergelijkt op basis van prijs en kwaliteit. Uiteindelijk beslis je zelf welke schilder jouw woning betonlook gaat schilderen.

Vrijblijvend schilder-offertes aanvragen

Van Hussel Schilderwerken
Renovlies Direct
Klusbedrijf Weeren
Jfttotaal
All in Stuc Hoenderdaal
Visser Totaal Onderhoud
Kerbof Schilders
JK Klussen
 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal
Gratis schilder offertes?
Geheel vrijblijvend
Wat kost betonlook schilderen?