• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 116.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Kosten betonlook schilderen

Wat kost betonlook schilderen?

Ga naar
Minimale kosten € 35,- Maximale kosten € 65,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 50,-
Gemiddelde prijs betonlook verf laten schilderen per m2.

Wil je jouw muren een industriële, robuuste uitstraling geven? Of wil je een warme, unieke look in je huis? De betonlook is tegenwoordig erg populair en ook nog eens eenvoudig te bereiken met het juiste schilderwerk.

Voordelen betonverf

 • Veel goedkoper dan betonstuc
 • Waterafstotend mogelijk
 • Zelf de sfeer bepalen
 • Eigentijdse uitstraling

Nadelen betonverf

 • Betonstuc is meest realistisch
 • Niet krasvast

Wat kost betonlook schilderen?

Schilderwerk
Prijs per uur*
Betonlook schilderen € 50

*Vanaf-prijs betonlook schilderen, incl. materiaal, btw en arbeid.

Wil je wel de betonlook in huis, maar niet de kosten van betonstuc? Ga dan voor betonverf. Dit schilderwerk kost een fractie van de prijs van stucwerk, terwijl je wel een soortgelijke uitstraling creëert. Voor het beste resultaat laat je betonverf aanbrengen door een ervaren vakman, die precies weet hoe je het mooiste eindresultaat krijgt. Ben je benieuwd naar de prijzen van betonverf?

Vakman voor betonlook schilderwerk
betonlook verf
Meer inspiratie opdoen?

Betonlook inspiratie opdoen

Weet je al zeker dat je een betonlook wilt creëren in je woning? Of twijfel je nog of de betonlook wel goed te combineren is met bepaalde materialen? De uitstraling van beton is eenvoudig te verwerken in huis. Zo kan je betonverf uitstekend combineren met hout, metaal leer en glas. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende kleuren betonverf; zwart, wit of antraciet zijn enkele voorbeelden hiervan.

Waterdichte betonverf Betonstuc is waterafstotend van zichzelf, maar betonverf heeft deze eigenschap niet. Toch is met behulp van een speciale coating ook betonverf waterdicht te maken. Zo geniet je ook van deze uitstraling in de badkamer of keuken.
Liever betonstuc aanbrengen?

Betonlook verf badkamer

Wil je een betonlook muur in je badkamer? Voor een betonlook badkamer is verf minder geschikt, maar de schilder zal gebruikmaken van een coating. Voor dit effect is een 2 componenten coating nodig: deze is lastiger aan te brengen dan betonverf en iets duurder. De betonlook coating zorgt echter wel voor een naadloze, krasvaste en vooral waterdichte afwerklaag. Iets wat je met gewone betonverf niet voor elkaar krijgt.

Mogelijkheden betonlook keuken

De betonlook keuken wordt steeds populairder. De betonnen uitstraling is op diverse plekken in de keuken te creëren:

 • Betonlook aanrechtblad
 • Betonlook keuken achterwand
 • Betonlook keukenvloer

Betonlook keuken achterwand

Wil je een betonlook achterwand maken met behulp van betonverf? Het is dan erg belangrijk om het schilderwerk af te werken met een speciale coating, waardoor je de wand eenvoudig kunt reinigen.

Betonlook aanrechtblad

Een betonnen aanrechtblad heeft een prachtige uitstraling, maar heeft ook een flink prijskaartje. Met betonverf creëer je een betonlook aanrechtblad tegen een betaalbare prijs. Net als in de badkamer wordt ook bij een betonlook keukenblad gekozen voor 2 componenten betonverf. Deze coating maakt de betonverf waterdicht en krasvast. Zo geniet je lange tijd van jouw keukenblad in betonlook.

Meer informatie?
betonverf trap

Overige mogelijkheden met betonlook verf

Je kunt natuurlijk op veel meer plekken in huis een betonlook uitstraling creëren met betonverf, zoals de gang, slaapkamer, trappen, meubels of woonkamer:

 • Betonlook verf meubels
 • Betonlook verf op muur
 • Tegels verven met betonlook
 • Betonlook verf op vloer

Geen betonlook, maar andere uitstraling?

Ben je op zoek naar het juiste decoratieve schilderwerk, maar is betonlook net niet wat je zoekt? Misschien is de marmerlook op muren dan wel wat voor jou. Laat je adviseren over alle mogelijkheden door één van de vakmannen uit het Slimster-netwerk.

Eenvoudig de beste schilder vinden

Goed schilderwerk is essentieel voor de uitstraling en kwaliteit van de muren. Schakel de hulp in van een betrouwbare schilder uit het Slimster-netwerk. Je komt in contact met 5 regionale schilders, die je zelf vergelijkt op basis van prijs en kwaliteit. Door slim te vergelijken, bespaar je tot wel 45%.

Vrijblijvend schilder-offertes aanvragen

Van Amsterdam Schilder Spuitbedrijf
Kobe Stukadoor & Schildersbedrijf
ES Schilders Rox Schildersbedrijf
Van Hussel Schilderwerken
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal

Meer informatie over schilderwerk

Schilderwerk prijzen Schilderwerk prijzen
Schilderwerk voorbeelden Schilderwerk voorbeelden