• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Betonlook vloer inspiratie

  Betonlook vloer inspiratie

  Vind beste deal
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Ben je op zoek naar een betonnen of betonlook vloer? Je hoeft zeker niet altijd de hoofdprijs te betalen en een echte betonvloer te laten aanbrengen. Er zijn ook goedkopere varianten waarmee je de uitstraling van beton creëert op je vloer. Doe hier meer inspiratie op en ontdek de mogelijkheden.

  Inspiratie opdoen?

  Ruimtes voor betonlook vloer

  Betonlook vloer prijzen

  Je hebt dus de keuze uit verschillende materialen als je op zoek bent naar een betonlook vloer. Ga je voor een duurdere en luxe variant, zoals een betonlook gietvloer of een vloer van echt woonbeton? Of ga je voor een goedkopere vloer, bijvoorbeeld een betonlook laminaat of pvc vloer? Je kunt ook betonlook vloertegels laten leggen. Zo geef je ook zonder groot budget een prachtige betonlook uitstraling aan je vloer.

  Ervaren vakman vinden

  Het juiste materiaal

  Je kunt een betonlook vloer in verschillende ruimtes in huis verwerken. Ga je voor een betonlook vloer in de badkamer? Dan is het uiteraard belangrijk dat de vloer tegen vocht bestand is. En wil je betonlook trapbekleding? Houd er dan rekening mee dat de bekleding op de trap sneller slijt en je dus een sterk materiaal kiest.

  Mogelijkheden met betonlook vloer

  Er zijn verschillende mogelijkheden met een betonlook vloer. Je kunt gaan voor een glanzende of matte uitstraling, afhankelijk van je voorkeur. Plaats je een gietvloer of betonnen vloer? Dan kun je de vloer vlinderen. Zo ontstaat er een wolkachtige structuur op de vloer, wat een unieke uitstraling geeft. Bij vloertegels, pvc of laminaat kun je vaak ook uit verschillende betonlook opties kiezen.

  Wil je een hele ruimte een nieuwe uitstraling geven? Een betonlook vloer geeft een industrieel, strak karakter aan de ruimte. Plaats bijvoorbeeld ook stalen deuren of stalen kozijnen om één geheel te maken van de kamer.

  Eenvoudig nieuwe betonlook vloer laten leggen

  Wil je meer advies ontvangen over de mogelijkheden of een vakman vinden die je nieuwe vloer kan plaatsen? Vraag dan gratis en vrijblijvend vloeren offertes aan bij Slimster en kom in contact met ervaren vakmannen die in jouw regio actief zijn. Je vergelijkt deze vakmannen en kiest wie de beste deal heeft.

  121 vloeren-specialisten vergelijken

  Vloerenfabriek.nl
  Het Vloeren Magazijn
  Kossen Woninginrichting
  Vloeren Galerie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal