Betonlook vloer inspiratie

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Ben je op zoek naar een betonnen of betonlook vloer? Je hoeft zeker niet altijd de hoofdprijs te betalen en een echte betonvloer te laten aanbrengen. Er zijn ook goedkopere varianten waarmee je de uitstraling van beton creëert op je vloer. Doe hier meer inspiratie op en ontdek de mogelijkheden.

Inspiratie opdoen?

badkamer betonlook vloer

Ruimtes voor betonlook vloer

Betonlook vloer prijzen

Je hebt dus de keuze uit verschillende materialen als je op zoek bent naar een betonlook vloer. Ga je voor een duurdere en luxe variant, zoals een betonlook gietvloer of een vloer van echt woonbeton? Of ga je voor een goedkopere vloer, bijvoorbeeld een betonlook laminaat of pvc vloer? Je kunt ook betonlook vloertegels laten leggen. Zo geef je ook zonder groot budget een prachtige betonlook uitstraling aan je vloer.

Ervaren vakman vinden
Gratis offertes

Het juiste materiaal

Je kunt een betonlook vloer in verschillende ruimtes in huis verwerken. Ga je voor een betonlook vloer in de badkamer? Dan is het uiteraard belangrijk dat de vloer tegen vocht bestand is. En wil je betonlook trapbekleding? Houd er dan rekening mee dat de bekleding op de trap sneller slijt en je dus een sterk materiaal kiest.

Meer informatie over vloeren

Vloeren voorbeelden

Vloeren voorbeelden

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor vloeren? Of je nu op zoekt bent naar inspiratie voor je woonkamer, badkamer, hal of keuken: we hebben diverse voorbeelden voor je op een rij gezet. Zo doe je ideeën op voor je nieuwe vloer.
Vloeren voorbeelden
Vloeren prijzen

Vloeren prijzen

Wil je een nieuwe vloer in je woning of zoek je een vloer voor je nieuwbouwhuis? En weet je nog niet goed welke vloer het beste bij jouw wensen aansluit? Je hebt de keuze uit veel verschillende vloeren, met ieder hun eigen kenmerken en prijskaartje.
Vloeren prijzen

Mogelijkheden met betonlook vloer

Er zijn verschillende mogelijkheden met een betonlook vloer. Je kunt gaan voor een glanzende of matte uitstraling, afhankelijk van je voorkeur. Plaats je een gietvloer of betonnen vloer? Dan kun je de vloer vlinderen. Zo ontstaat er een wolkachtige structuur op de vloer, wat een unieke uitstraling geeft. Bij vloertegels, pvc of laminaat kun je vaak ook uit verschillende betonlook opties kiezen.

Wil je een hele ruimte een nieuwe uitstraling geven? Een betonlook vloer geeft een industrieel, strak karakter aan de ruimte. Plaats bijvoorbeeld ook stalen deuren of stalen kozijnen om één geheel te maken van de kamer.

Eenvoudig nieuwe betonlook vloer laten leggen

Betonlook vloer inspiratie

Wil je meer advies ontvangen over de mogelijkheden of een vakman vinden die je nieuwe vloer kan plaatsen? Vraag dan gratis en vrijblijvend vloeren offertes aan bij Slimster en kom in contact met ervaren vakmannen die in jouw regio actief zijn. Je vergelijkt deze vakmannen en kiest wie de beste deal heeft.

121 vloeren-specialisten vergelijken

NL Parket
HG Vloersystemen
het vloerenmagazijn
Eijkelenboom Montage
BestFloors
Kossen Woninginrichting
Colors@home Wendy
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis vloeren offertes?
Geheel vrijblijvend
Betonlook vloer inspiratie