Witte vloer voorbeelden

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Denk je erover om een witte vloer te laten plaatsen? Met een witte vloer creëer je een rustige, unieke uitstraling én je laat de lichte kamer groter lijken. Je kan veel kanten op met deze lichte vloer: van klassiek of landelijk tot modern en stoer.

Inspiratie opdoen?

witte houten vloer
witte vloer
houten vloer wit verven
white wash vloer

Ruimtes voor witte vloer

Witte vloer prijs

De witte vloer prijs is afhankelijk van het soort materiaal dat je kiest. Ga je voor een gietvloer, dan ben je meer geld kwijt dan wanneer je een witte houten vloer of wit laminaat laat leggen.

Wil je geen nieuwe vloer, maar je huidige houten vloer een frisse uitstraling geven? Dan kan je ook je huidige houten vloer wit verven. Is een witte vloer je te extreem? Ga dan voor een white wash vloer door het hout te kleuren met een olie met wit pigment.

Ervaren vakman vinden
Gratis offertes

Welke vloer past bij jouw wensen?

Voor welke stijl ga je met jouw vloer? Als je voor een Scandinavische stijl gaat, kan je het beste een houten vloer of wit laminaat met een houtlook kiezen. Maar wil je een moderne of zelfs stoere uitstraling in je woning? Dan is een witte gietvloer een betere optie. Voor een luxueus effect ga je voor natuursteen vloertegels, bijvoorbeeld van wit marmer.

Ook bij een witte vloer heb je veel keuzemogelijkheden wat betreft de afwerking. Wordt de vloer glanzend of mat? Laat je de witte vloer schuren voor een ouder, robuuster effect?

witte vloertegels keuken
witte vloer trap

Meer over vloeren

Vloeren inspiratie

Vloeren inspiratie

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor vloeren? Of je nu op zoekt bent naar inspiratie voor je woonkamer, badkamer, hal of keuken: we hebben diverse voorbeelden voor je op een rij gezet. Zo doe je ideeën op voor je nieuwe vloer.
Vloeren inspiratie
Vloeren kosten

Vloeren kosten

Wil je een nieuwe vloer in je woning of zoek je een vloer voor je nieuwbouwhuis? En weet je nog niet goed welke vloer het beste bij jouw wensen aansluit? Je hebt de keuze uit veel verschillende vloeren, met ieder hun eigen kenmerken en prijskaartje.
Vloeren kosten

Nieuwe witte vloer door vakman laten leggen

Witte vloer voorbeelden

Genieten van je nieuwe witte vloer of eerst nog meer advies ontvangen? Vraag gratis en vrijblijvend vloeren-offertes aan bij Slimster. Zo kom je in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Je kan de bedrijven vergelijken en kiest zelf de beste deal.

121 vloeren bedrijven vergelijken

NL Parket
HG Vloersystemen
het vloerenmagazijn
Eijkelenboom Montage
BestFloors
Kossen Woninginrichting
Colors@home Wendy
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis vloeren offertes?
Geheel vrijblijvend
Witte vloer voorbeelden