• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Witte vloer voorbeelden

  Witte vloer voorbeelden

  Vind beste deal
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Denk je erover om een witte vloer te laten plaatsen? Met een witte vloer creëer je een rustige, unieke uitstraling én je laat de lichte kamer groter lijken. Je kan veel kanten op met deze lichte vloer: van klassiek of landelijk tot modern en stoer.

  Inspiratie opdoen?

  Ruimtes voor witte vloer

  Witte vloer prijs

  De witte vloer prijs is afhankelijk van het soort materiaal dat je kiest. Ga je voor een gietvloer, dan ben je meer geld kwijt dan wanneer je een witte houten vloer of wit laminaat laat leggen.

  Wil je geen nieuwe vloer, maar je huidige houten vloer een frisse uitstraling geven? Dan kan je ook je huidige houten vloer wit verven. Is een witte vloer je te extreem? Ga dan voor een white wash vloer door het hout te kleuren met een olie met wit pigment.

  Ervaren vakman vinden

  Welke vloer past bij jouw wensen?

  Voor welke stijl ga je met jouw vloer? Als je voor een Scandinavische stijl gaat, kan je het beste een houten vloer of wit laminaat met een houtlook kiezen. Maar wil je een moderne of zelfs stoere uitstraling in je woning? Dan is een witte gietvloer een betere optie. Voor een luxueus effect ga je voor natuursteen vloertegels, bijvoorbeeld van wit marmer.

  Ook bij een witte vloer heb je veel keuzemogelijkheden wat betreft de afwerking. Wordt de vloer glanzend of mat? Laat je de witte vloer schuren voor een ouder, robuuster effect?

  Nieuwe witte vloer door vakman laten leggen

  Genieten van je nieuwe witte vloer of eerst nog meer advies ontvangen? Vraag gratis en vrijblijvend vloeren-offertes aan bij Slimster. Zo kom je in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Je kan de bedrijven vergelijken en kiest zelf de beste deal.

  121 vloeren bedrijven vergelijken

  Vloerenfabriek.nl
  Het Vloeren Magazijn
  Kossen Woninginrichting
  Vloeren Galerie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal