Slaapkamer vloeren inspiratie

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Comfort, dat is voor veel mensen het kernwoord van een slaapkamer. In een slaapkamer kom je tot rust. Maar welke vloer past het beste bij jouw slaapkamer of de slaapkamer van je kinderen?

Inspiratie opdoen?

ideale vloer slaapkamer
vloer slaapkamer
vloeren slaapkamer
slaapkamer vloeren

Vloer voor al jouw wensen

Welke vloer ideaal is in jouw slaapkamer hangt af van jouw persoonlijke wensen. Vloerbedekking of tapijt is nog steeds erg populair in de slaapkamer. Tapijt geeft een zacht, comfortabel en warm gevoel aan je voeten.

Maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden. Zo voelen tegenwoordig ook de ‘hardere’ vloeren niet meer hard aan. Pvc vloeren kan je in de slaapkamer goed combineren met vloerverwarming, waardoor je ook nog eens heerlijk warme voeten hebt.

Zoek je met name naar een onderhoudsvrije vloer in je eigen slaapkamer of de kamers van je kinderen? De meeste vloeren zijn eenvoudig te reinigen, neem bijvoorbeeld laminaat, vloerbedekking of pvc. Zoek je een luxe, unieke uitstraling? Ga dan voor een gietvloer of betonvloer in combinatie met vloerverwarming.

Ervaren vakman vinden
Gratis offertes

3 meest gekozen opties

In een slaapkamer wordt er toch meestal gekozen voor de volgende 3 soorten vloeren:

Maar heb jij een andere voorkeur? Alles is mogelijk in je eigen huis. Bekijk nog wat meer voorbeelden van vloeren in de slaapkamer.

ideale slaapkamer vloer
slaapkamer vloer inspiratie
voorbeelden slaapkamer vloer
inspiratie slaapkamer vloer

Meer vloeren info

Vloeren inspiratie

Vloeren inspiratie

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor vloeren? Of je nu op zoekt bent naar inspiratie voor je woonkamer, badkamer, hal of keuken: we hebben diverse voorbeelden voor je op een rij gezet. Zo doe je ideeën op voor je nieuwe vloer.
Vloeren voorbeelden
Vloeren kosten

Vloeren kosten

Wil je een nieuwe vloer in je woning of zoek je een vloer voor je nieuwbouwhuis? En weet je nog niet goed welke vloer het beste bij jouw wensen aansluit? Je hebt de keuze uit veel verschillende vloeren, met ieder hun eigen kenmerken en prijskaartje.
Vloeren prijzen

Diverse stijlen

  • Industrieel
  • Landelijk
  • Klassiek
  • Minimalistisch
  • Modern

Nieuwe slaapkamer vloer laten leggen door vakman

Slaapkamer vloer

Heb je al een nieuwe slaapkamer vloer op het oog of weet je nog niet precies wat je wilt? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Zij kunnen je ook vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Door de bedrijven te vergelijken, vind je uiteindelijk eenvoudig de beste deal.

121 vloeren-specialisten vergelijken

NL Parket
HG Vloersystemen
het vloerenmagazijn
Eijkelenboom Montage
BestFloors
Kossen Woninginrichting
Colors@home Wendy
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis vloeren offertes?
Geheel vrijblijvend
Slaapkamer vloeren inspiratie