• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Slaapkamer vloer

  Slaapkamer vloeren inspiratie

  Vind beste deal
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Comfort, dat is voor veel mensen het kernwoord van een slaapkamer. In een slaapkamer kom je tot rust. Maar welke vloer past het beste bij jouw slaapkamer of de slaapkamer van je kinderen?

  Inspiratie opdoen?

  Vloer voor al jouw wensen

  Welke vloer ideaal is in jouw slaapkamer hangt af van jouw persoonlijke wensen. Vloerbedekking of tapijt is nog steeds erg populair in de slaapkamer. Tapijt geeft een zacht, comfortabel en warm gevoel aan je voeten.

  Maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden. Zo voelen tegenwoordig ook de ‘hardere’ vloeren niet meer hard aan. Pvc vloeren kan je in de slaapkamer goed combineren met vloerverwarming, waardoor je ook nog eens heerlijk warme voeten hebt.

  Zoek je met name naar een onderhoudsvrije vloer in je eigen slaapkamer of de kamers van je kinderen? De meeste vloeren zijn eenvoudig te reinigen, neem bijvoorbeeld laminaat, vloerbedekking of pvc. Zoek je een luxe, unieke uitstraling? Ga dan voor een gietvloer of betonvloer in combinatie met vloerverwarming.

  Ervaren vakman vinden

  3 meest gekozen opties

  In een slaapkamer wordt er toch meestal gekozen voor de volgende 3 soorten vloeren:

  Maar heb jij een andere voorkeur? Alles is mogelijk in je eigen huis. Bekijk nog wat meer voorbeelden van vloeren in de slaapkamer.

  Diverse stijlen

  • Industrieel
  • Landelijk
  • Klassiek
  • Minimalistisch
  • Modern

  Nieuwe slaapkamer vloer laten leggen door vakman

  Heb je al een nieuwe slaapkamer vloer op het oog of weet je nog niet precies wat je wilt? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Zij kunnen je ook vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Door de bedrijven te vergelijken, vind je uiteindelijk eenvoudig de beste deal.

  121 vloeren-specialisten vergelijken

  Vloerenfabriek.nl
  Het Vloeren Magazijn
  Kossen Woninginrichting
  Vloeren Galerie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal