Houtlook vloer inspiratie & voorbeelden

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Wil je de uitstraling van hout op de vloer, maar geen parket laten leggen? Er zijn gelukkig veel mogelijkheden voor een houtlook vloer, die nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. Doe hier meer inspiratie op en ontdek deze mogelijkheden.

Inspiratie opdoen?

laminaat houtlook
vloerbedekking houtlook
pvc vloeren houtlook
houtlook vinyl

Mogelijke materialen hout(look)

Ruimtes voor houtlook vloer

Houtlook vloer kosten

Is je oog gevallen op een echte houten vloer en heb je ook het budget hiervoor, dan kan je uiteraard een parket vloer laten leggen. Maar heb je minder budget of staan enkele nadelen van een houten vloer je niet echt aan? Dan zijn er andere opties, bijvoorbeeld houtlook laminaat of pvc, of vloertegels met een houtlook.

Deze houtlook vloeren kosten minder dan een houten vloer, terwijl ze vaak niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Ervaren vakman vinden
Gratis offertes

Welke vloer past bij jouw wensen?

Zoek je een houtlook vloer voor de badkamer? Dan is het uiteraard van belang dat de vloer tegen water bestand is. Je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor houtlook vloertegels. Of wil je de trap bekleden met een houtlook materiaal? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor pvc overzettreden of laminaat overzettreden.

houtlook vloer visgraat
houtlook laminaat
pvc houtlook vloer
houtlook badkamer

Meer over vloeren

Vloeren inspiratie

Vloeren inspiratie

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor vloeren? Of je nu op zoekt bent naar inspiratie voor je woonkamer, badkamer, hal of keuken: we hebben diverse voorbeelden voor je op een rij gezet. Zo doe je ideeën op voor je nieuwe vloer.
Vloeren inspiratie
Vloeren kosten

Vloeren kosten

Wil je een nieuwe vloer in je woning of zoek je een vloer voor je nieuwbouwhuis? En weet je nog niet goed welke vloer het beste bij jouw wensen aansluit? Je hebt de keuze uit veel verschillende vloeren, met ieder hun eigen kenmerken en prijskaartje.
Vloeren kosten

Mogelijkheden met houtlook vloer

Wil je een vloer met karakter? Ook met andere materialen kan je de karakteristieke uitstraling van een houten vloer creëren. Zo is een visgraat vloer niet alleen te leggen met parket, maar ook met pvc stroken en laminaat. De klassieke en authentieke houten visgraat vloer kan je zo ook nabootsen met de goedkopere houtlook. Zonder aan kwaliteit in te leveren.

Nieuwe houtlook vloer laten leggen door vakman

Houtlook vloeren

Je geniet voordelig en snel van jouw nieuwe houtlook vloer door een ervaren vakman in te schakelen via Slimster. Vraag gratis en vrijblijvend vloeren-offertes aan en vergelijk betrouwbare vakmannen die in jouw regio actief zijn. Door deze vakmannen te vergelijken ontdek je eenvoudig wie de beste deal heeft.

121 vloeren-specialisten vergelijken

NL Parket
HG Vloersystemen
het vloerenmagazijn
Eijkelenboom Montage
BestFloors
Kossen Woninginrichting
Colors@home Wendy
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis vloeren offertes?
Geheel vrijblijvend
Houtlook vloer inspiratie & voorbeelden